|
مدیرکل استاندارد استان همدان از انتخاب شرکت شیر پاستوریزه پگاه همدان بهعنوان نخستین واحد تولیدی نمونه ملی از این استان خبر داد و گفت: در آئین نکوداشت روز جهانی استاندارد، علاوه بر تجلیل از این واحد، از یک واحد تولیدی نمونه استانی و چهار واحد تولیدی شایسته تقدیر نیز قدردانی خواهد شد.
سیدعلی ملیحی با اشاره به فرایند انتخاب واحدهای تولیدی نمونه اظهار کرد: هر ساله انتخاب واحدهای نمونه بر اساس ارزیابیهای تخصصی و در مراحل مشخصی انجام میشود. در سالهای گذشته، واحدهای تولیدی نمونه استانی بر اساس ارزیابیهای صورتگرفته و کسب امتیازات لازم انتخاب میشدند و مورد تقدیر قرار میگرفتند.
وی افزود: امسال اتفاقی ارزشمند در حوزه استاندارد استان همدان رقم خورده است و برای نخستینبار، یک واحد تولیدی از این استان موفق شده عنوان واحد نمونه ملی را کسب کند. شرکت شیر پاستوریزه پگاه همدان با طی فرایندهای تعیینشده و موفقیت در ارزیابیهای سازمان ملی استاندارد، این عنوان را به دست آورده و موفق به دریافت تندیس واحد نمونه ملی شده است.
مدیرکل استاندارد استان همدان با تبریک این موفقیت به مردم استان تصریح کرد: کسب این عنوان افتخاری برای همدان است و امیدواریم با تداوم رعایت الزامات و ارتقای کیفیت تولید، ضمن حفظ این جایگاه در سالهای آینده، شاهد افزایش تعداد واحدهای تولیدی نمونه ملی استان باشیم.
ملیحی ادامه داد: در حال حاضر، شرکت سیم و کابل همدان نیز بهعنوان واحد تولیدی نمونه استانی انتخاب شده است. همچنین 4واحد تولیدی شامل پنیر خامه ملایر، فیلتر سرکان، پلمپی صنعت و رخشانی عنوان شایسته تقدیر را کسب کردهاند.
وی خاطرنشان کرد: در آئین نکوداشت روز جهانی استاندارد که روز یکشنبه ۲۶ مهرماه برگزار شد از واحدهای منتخب به پاس عملکرد مطلوب و موفقیت در ارزیابیهای مربوطه تجلیل شد.
|