ttttt1405-05-221405-06-01bool(false) 1405-05-221405-06-01bool(false) 1405-05-221405-06-01bool(false) 1405-05-221405-06-01bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : يكشنبه ، 1 شهريور 1405

کد خبر : 111826
 
مسابقه دوچرخه‌سواری کورسی در همدان
تاریخ خبر : 1399-06-26
     
 
 
     
متن خبر :


 مسابقه دوچرخه‌سواری کورسی به‌مناسبت یادبود زنده‌یاد «میثم گلباغی» قهرمان دوچرخه‌سواری همدان برگزار می‌شود.
رئیس هیأت دوچرخه‌سواری استان با اعلام این خبر به ایسنا، افزود: این مسابقه در روز جمعه ۲۸ شهریورماه ساعت ۹ صبح در شهرک بهشتی و بلوار شمس که محدوده منزل پدری ایشان است، برگزار می‌شود.
رامین تاج‌بخشیان تصریح کرد: این مسابقه به‌صورت دور حذفی است، محدودیتی در رده سنی ندارد و حضور برای همه دوچرخه‌سواران درصورتی‌که بیمه ورزشی و تجهیزات ایمنی داشته باشند، آزاد است.
تاج‌بخشیان ادامه داد: علاقه‌مندان به شرکت در این مسابقه ترجیحاً روز چهارشنبه ۲۶ شهریورماه به هیأت دوچرخه‌سواری استان مراجعه کنند.
وی با بیان اینکه یک مسابقه دوچرخه‌سواری تریال نیز در بوستان ارم به‌مناسبت هفته دفاع مقدس برای دوچرخه‌سواران استان برگزار می‌شود، اظهار کرد: تریال یک رشته تخصصی است و خانم‌ها در استان همدان در این رشته فعال نیستند؛ بنابراین مسابقه تریال پیش رو مختص آقایان است.
تاج‌بخشیان افزود: قرار است یک مسابقه در ۳ مهرماه برای خانم‌ها نیز برگزار شود، این مسابقه در بخش کوهستان است و در پیست موتورسواری جاده مریانج برگزار می‌شود که شرکت برای تمام خانم‌های علاقه‌مند آزاد است.
«میثم گلباغی» از قهرمانان دهه ۸۰ دوچرخه‌سواری همدان در سطح کشور بود که عناوین زیادی در رده باشگاهی به‌دست آورده بود و متأسفانه در یک سانحه تصادف جان به جان‌آفرین تسلیم کرد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.