ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 136123
 
بی اعتنایی برای کمبود آب روستاها قابل قبول نیست
تاریخ خبر : 1402-10-12
     
 
 
     
متن خبر :


 کبودراهنگ- اکرم حمیدی- خبرنگار همدان‌پیام: مردم  65 روستای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ  با مشکلات جدی در حوزه تأمین آب و برق مواجه هستند که  بخشی از آن کمبود‌ها به کاهش نزولات آسمانی برمی‌گردد وبخشی دیگر  روی سفره‌های آب زیرزمینی اثرگذار بوده است.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی در این مورد اظهار داشت: تأمین بخشی از اعتباراتی که قرار بود دولت به حوزه آب و برق  روستاهای دو شهرستان بهار و کبودراهنگ  تخصیص دهد با تعویق همراه بوده  و به فصل سرما رسید که در این شرایط کارها به کُندی پیش می‌رود.

توسلی  خاطر نشان کرد: بنده در این مورد هم در صحن علنی مجلس به دولت تذکر دادم و مکاتبات متعددی با مسئولان وزارت نیرو انجام  شده کما اینکه هفته گذشته نیز سوالی در کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست  از وزیر نیرو مطرح کردم و به دلیل اینکه از پاسخ‌های ارائه شده قانع نشدم تا اواسط دی ماه مهلت داده شده که این مشکل حل شود.

وی بیان داشت: مشکلاتی که در حوزه برق این منطقه وجود دارد احداث پست 63 به 20 کیلوولت از مصوبات سفر رئیس جمهوری به این منطقه بود که باید به طور مشترک توسط وزارتخانه‌های صمت و نیرو انجام می‌شد اما با وجود  انعقاد قراردادهای لازم و تحویل زمین هنوز  اقدام جدی از سوی این دو وزارتخانه صورت نگرفته است و کوتاهی که در این حوزه انجام شده پذیرفتی نیست و من منتظر جواب هستم.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس یازدهم، یادآور شد: هم‌اکنون در برخی نقاط حوزه انتخابیه با افت ولتاژ برق مواجه هستیم که قرار شد برای رفع این مشکل، انتقال برق از محل دیگری انجام شود که کارهایی در این زمینه انجام شده اما هنوز به نتیجه نرسیده است.

عضو مجمع نمایندگان استان همدان در مجلس شورای اسلامی، تأکید کرد: نبود تجهیزات لازم در حوزه تأمین برق اعم از مجموعه اتصالات مورد نیاز برغم از نیاز‌های 65 روستای حوزه انتخابیه  دستوراتی است که از سوی وزیر نیرو صادر شده اما هنوز اقدامی هیچگونه اقدامی انجام نشده است.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.