ttttt1405-05-221405-06-01bool(false) 1405-05-221405-06-01bool(false) 1405-05-221405-06-01bool(false) 1405-05-221405-06-01bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : يكشنبه ، 1 شهريور 1405

کد خبر : 110905
 
موتورسواری در طبیعت مجوز ندارد
تاریخ خبر : 1399-05-16
     
 
 
     
متن خبر :


 هیچ مجوزی برای حضور ورزشکاران و موتورسواران در طبیعت صادر نکرده‌ایم.
رئیس هیأت موتورسواری و اتومبیلرانی استان همدان با اعلام این مطلب گفت: تاکنون هیچ مجوزی برای حضور موتورسواران در طبیعت صادر نکرده‌ایم.
اصغر جهانیان با محکوم کردن تخریب‌کنندگان طبیعت و منابع ملی به فارس اظهار داشت: هیأت موتورسواری و اتومبیلرانی استان همدان تاکنون هیچ‌گونه مجوزی برای حضور ورزشکاران و موتورسواران در طبیعت صادر نکرده است.
وی با بیان اینکه اگر فرد خاطی عضو هیأت موتوسواری و اتومبیلرانی باشد بلافاصله کارت عضویت او باطل خواهد شد، گفت: بدون تردید افراد متخلف که به طبیعت آسیب می‌رسانند عضو هیأت نیستند و ما نیز آمادگی هر گونه همکاری با مراجع ذی‌صلاح در ارتباط با صیانت از طبیعت را داریم.
جهانیان ادامه داد: هیأت موتورسواری استان و اعضای این هیأت سال‌هاست در امدادرسانی‌ها و برنامه‌های مختلف و ترویج فرهنگ طبیعت‌گردی، پرچمدار بوده و است.
وی با تأکید بر اینکه ما آمادگی همکاری با اداره منابع طبیعی و آبخیزداری استان را داریم تصریح کرد: ورزشکاران و موتورسواران می‌توانند با هماهنگی هیأت از پیست اندرو شهید مفتح برای تمرینات خود استفاده کنند.
جهانیان در پایان سخنان خود یادآور شد: به منظور جلوگیری از تخریب طبیعت و کوهستان درصدد هستیم با همکاری اداره منابع طبیعی، فضایی علاوه بر پیست شهید مفتح، برای موتورسواران و آفرودسواران اختصاص دهیم.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.