ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 124280
 
دفتر نمایندگی ولی‌فقیه، خانه گروه‌های سیاسی است
تاریخ خبر : 1401-03-28
     
 
 
     
متن خبر :

 دفتر نمایندگی ولی‌فقیه، خانه گروه‌ها سیاسی است که طبق قوانین جمهوری اسلامی در حال فعالیت هستند و همه گروه‌ها باید به دفتر نمایندگی رفت‌ و آمد  داشته باشند و این مکان مختص به گروه خاصی نیست.
امام جمعه همدان در دیدار با اعضای حزب مؤتلفه اسلامی استان با تأکید بر اینکه فعالیت‌های سیاسی و گروه‌ها، نیازمند به‌روزرسانی و پویایی است، گفت: با توجه به آینده کشور، به تربیت نیروهایی که باید این مسیر را ادامه دهند، نیاز داریم.
به گزارش مهر، حجت‌الاسلام حبیب‌ا... شعبانی با اشاره به اینکه فعالیت گروه‌ها نباید تنها منحصر به ایام انتخابات شود، مطرح کرد: باید امروز برای سال‌های آینده برنامه‌ریزی کنیم و با توجه به مسائل آینده‌پژوهی، به تربیت نیرو مشغول شویم.
وی با گلایه از اینکه امروز مبتلا به فعالیت سیاسی روزمره شده‌ایم، یادآور شد: از دیگر ضرورت‌هایی که باید بین گروه‌ها سیاسی به صورت ویژه مد نظر باشد، تمرکز بر وحدت و همدلی است.
وی با تأکید بر اینکه باید از فضای تخریبی دور شویم و در این زمینه مراقب باشیم، گفت: بنده معتقدم همه گروه‌های سیاسی که زیر نظر قوانین جمهوری اسلامی در حال فعالیت هستند، دلسوز هستند. امام جمعه همدان با اشاره به اینکه برای ورود به فضای سیاسی نیازمند آشنایی با مسائل دینی هستیم، خاطرنشان کرد: در این مسیر با وجود تمام اختلاف سلیقه‌ها، باید همدیگر را تحمل کنیم و برای همه حق فعالیت سیاسی قائل شویم.
وی با بیان اینکه در برابر هجمه‌های فرهنگی نیازمند یکپارچگی بین نیروهای انقلابی هستیم، گفت: هرچه مشکلات اقتصادی بیشتر شود، آسیب‌های فرهنگی نیز افزایش پیدا می‌کند.
شعبانی با اشاره به اینکه امروز بسیاری از مردم با مشکل مسکن دست و پنجه نرم می‌کنند، گفت: بارها در نماز جمعه نیز به این موضوع اشاره کرده‌ام که برای رفع مشکل مسکن یک مسئول باید جوابگو باشد و به عنوان متولی به دنبال حل این مشکلی که بسیاری از مردم با آن روبرو هستند، باشد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.