ttttt1405-05-231405-06-02bool(false) 1405-05-231405-06-02bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 2 شهريور 1405

کد خبر : 106917
 
رکابزن نهاوندی در یک قدمی المپیک توکیو
تاریخ خبر : 1398-12-25
     
 
 
     
متن خبر :

 بهنام آرین نابغه دوچرخه سواری با اخلاق ورزش نهاوند و استان و عضو تیم ملی دوچرخه‌سواری کشور شانس بالایی برای کسب سهمیه المپیک 2020 توکیو دارد.
این رکابزن نهاوندی کارنامه پررنگی در دوچرخه‌سواری نهاوند و استان دارد. وی در 10 سال رکاب زدن عناوین مختلفی را در کارنامه خود ثبت کرده است.
بهنام آرین در حال‌حاضر عضو باشگاه دوچرخه‌سواری سپاهان اصفهان است و خود را برای کسب تنها سهمیه المپیک دوچرخه‌سواری آماده می‌کند.
همکار ما کوروش قپانوری در نهاوند با این رکابزن ملی‌پوش گفت‌وگویی انجام داده است که باهم می‌خوانیم.
 کرونا تمرینات دوچرخه سواری را هم تعطیل کرده است؟
متأسفانه بله، اردوی تیم ملی در بوشهر برای حضور در مسابقات آسیایی مالزی در حال برگزاری بود که به تشخیص مسئولان فدراسیون تعطیل شد .
 مسابقات قهرمانی أسیا چه زمانی برگزار می‌گردد؟
این مسابقات به میزبانی مالزی قرار بود در اسفندماه برگزار شود که به‌دلیل ویروس کرونا این مسابقات لغو و به سال آینده موکول شد.
 دو چرخه‌سواری هم برای  المپیک سهمیه  دارد؟
بله دوچرخه‌سواری هم یک سهمیه برای المپیک توکیو دارد .
 مشخص شده چه کسی است؟
خیر هنوز مشخص  نشده است، 6 نفر  از بهترین‌ها را فدراسیون انتخاب  کرده که از بین آنها یک نفر برای حضور در المپیک توکیو انتخاب خواهد شد.
 آرین هم در این جمع 6 نفر حضور دارد؟
بله خوشبختانه من هم در این جمع هستم و تلاش می‌کنم این سهمیه  را برای استان به‌دست آورم
 چقدر شانس حضور در المپیک را دارید؟
شاید اگر مشکلی پیش نیاید من بتوانم  این سهمیه را کسب کنم.
سال گذشته من تمام تست‌های لازم را با موفقیت پشت سر گذاشتم و توانستم نفر اول رنکینگ فدراسیون دوچرخه‌سواری کشور شوم ، امسال هم اگر بتوانم موفق از تست‌ها خارج شوم سهمیه المپیک را به‌دست خواهم آورد.
 پس شما در دوچرخه سواری بخت اول المپیک هستید ؟
بله، اگر به‌خوبی حمایت شوم و حق من ضایع  نشود و خودم هم بتوانم با آمادگی بالا در تست‌ها حاضر شوم و بهترین نتیجه را در بین آن 6 نفر به‌دست بیاورم حتما المپیکی خواهم شد.
 وضعیت دوچرخه‌سواری نهاوند چگونه است؟
دوچرخه‌سواری نهاوند مشکلات زیادی دارد ، نداشتن تبلیغات مناسب برای جذب استعدادها و کمبود امکانات، حمایت نکردن اداره ورزش وجوانان از هیأت دوچرخه‌سواری از جمله مشکلات این روزهای دوچرخه‌سواری نهاوند است.
 از متولیان ورزش نهاوند چه انتظاری دارید؟
من هم به‌عنوان یک قهرمان از مسئولان نهاوند می‌پرسم ملی پوش‌های دومیدانی نهاوند که روزگاری قطب دومیدانی کشور بودند کجا هستند؟
چرا دیگرکشتی‌گیر ملی‌پوش نداریم؟ در حالی‌که قهرمانانی چون ابراهیمی، سعدی نژاد، سیفی و رضایی که در جهان وآسیا مدال‌های خوش‌رنگی کسب کردند در تاریخ کشتی نهاوند داریم.
چرا هندبال تعطیل است؟
چرا ورزش نهاوند رونق ندارد و روزبه‌روز در این چندسال گذشته افت کرده است؟
 آخرین صحبت شما؟
ابتدا از مشاور تغذیه خودم دکتر ندا احسانی که واقعا در موفقیت‌های من مؤثر بوده است تشکر دارم
سپس از مسئولان شهرستان تقاضا دارم ورزش را به صورت ویژه ببینند تا دوباره جایگاه از دست رفته ورزش را به‌دست آوریم .
بهنام آرین عنوان نخست مسابقات جهانی ارتش‌های جهان  و قهرمان مسابقات تیمی دوچرخه‌سواری قهرمانی آسیا و چندین عنوان قهرمانی مختلف را در کارنامه خود دارد و مانند یک ستاره می‌درخشد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.