ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 139239
 
معرفی دستگاه‌های اجرایی برتر در آئین 27مین جشنواره شهید رجایی

دستگاه‌های اجرایی همدان جهادی کار کردند
تاریخ خبر : 1403-05-28
     
 
 
     
متن خبر :


امام جمعه: از دهه ۷۰ گرفتار تشریفات اداری شده‌ایم

 آئین اختتامیه بیست وهفتمین جشنواره شهید رجایی استان همدان با هدف معرفی دستگاه‌های اجرایی برتر در ارزیابی عملکرد سال برگزار شد.

نماینده ولی فقیه در استان در آیین اختتامیه جشنواره شهید رجایی با بیان اینکه تشریفات اداری موجود نباید سبب تعلل در پیشبرد کارها و خدمات‌دهی به مردم شود، اظهار کرد: از دهه ۷۰ تاکنون گرفتار برخی از تشریفات اداری شده‌ایم و متأسفانه برخی از مسائل غلط به یک فرهنگ تبدیل شده است و از آن تبعیت می‌کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین حبیب‌ا... شعبانی‌موثقی اظهار کرد: نزدیک به مردم بودن و برطرف کردن برخی از تشریفات ساختگی یکی دیگر از مواردی است که مدیران برتر باید آن را رعایت کنند.

شعبانی ادامه داد: رئیس‌جمهور باید این موضوع را به عنوان یک فرهنگ، نهادینه کند، زیراکه رفتار وی نشان می‌دهد رئیس‌جمهور منتخب ویژگی مردمی و ساده بودن را دارد و امیدواریم با حفظ آن، این ویژگی را در جامعه جا بیندازد.

امام جمعه همدان افزود: احسان در عرصه مدیریت سیاسی و اجتماعی باید حاکم، و ارتباط مدیران کل با زیرمجموعه و مردم مبتنی بر احسان و کرامت باشد.

شعبانی موثقی تصریح کرد: کار مبتنی بر احسان و کرامت یعنی اینکه عملکرد دستگاه‌های اجرایی به عدالت ختم شده باشد و مدیران دستگاه‌های اجرایی متناسب با عدالت‌محوری رتبه‌بندی شوند.

وی با تأکید بر اینکه رفتار محسنانه نباید همراه با منت باشد، خاطرنشان کرد: کارهای بزرگی در طول 3سال گذشته در دولت سیزدهم اجرا شد اما منتی در آن وجود ندارد و این کارها بنا بر مجاهدت‌های دولت برای خدمت به مردم بوده است.

شعبانی با تأکید بر اینکه در ایام اربعین باید خدمت‌رسانی به زائران در دسترس باشد، یادآور شد: همزمان با فرارسیدن ایام سوگواری اربعین حسینی و قرار گرفتن همدان در مسیر زائران حرم اباعبدا...(ع) تعداد ۱۶۷موکب توسط هیأت‌های مردمی استان همدان راه‌اندازی شده است.

امام جمعه همدان گفت: ۱۶۷موکب مردمی در استان همدان راه‌اندازی شده که اگر حمایت دستگاه‌های اجرایی نبود این کار خیر و خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی اتفاق نمی‌افتاد.

 دستگاه‌های اجرایی همدان جهادی کار کردند

استاندار همدان نیز در این مراسم اظهار کرد: همه دستگاه‌های اجرایی استان همدان در طول 3سال گذشته کار جهادی و پرتلاشی داشتند و عملکرد همه آنها قابل تجلیل است که امیدواریم این رویه تداوم پیدا کند.

علیرضا قاسمی‌فرزاد در آئین پایانی 27مین جشنواره استانی شهید رجایی همدان اظهار کرد: در ارزیابی‌های این جشنواره همه دستگاه‌ها با امتیاز نزدیک به هم در تراز برتر قرار دارند اما به ناچار در هر کارگروه یک دستگاه به عنوان برتر معرفی می‌شود.

قاسمی فرزاد به تمجید از عملکرد دستگاه‌ها و نهادهای امنیتی و انتظامی همدان پرداخت و افزود: شورای تأمین و دستگاه‌های انتظامی در طول 3سال گذشته در کنار دولت مردمی در عرصه‌های مختلف ما را یاری کردند و در  4انتخابات چند ماه گذشته کنار ما بودند که عملکرد آنها جای قدردانی دارد.

قاسمی‌فرزاد تصریح کرد: سپاه پاسداران، بسیج و سربازان گمنام امام‌زمان (عج) در کنار دادستانی استان بدون چشم‌داشت و با یک نگاه تیزبین حافظ برقراری امنیت بودند.

وی ادامه داد: استان همدان با تلاش مجموعه‌های مختلف، رتبه نخست احیای واحدهای تولیدی را در کشور کسب کرد.

استاندار همدان خاطرنشان کرد: رشد ۲۰درصدی صدور پروانه بهره‌برداری و رشد ۱۶درصدی جوازهای کسب وکار، عملیاتی کردن پتروشیمی ابن‌سینا پس از ۲۰ سال، از مهمترین دستاوردهای حوزه صنعت استان بوده است.

وی ادامه داد: در این حوزه، نخستین شهرک مشارکتی کشور به تصویب رسید و عملیات اجرایی آن از شهریور آغاز می‌شود.

به گزارش ایرنا، قاسمی‌فرزاد با اشاره به تملک ۳۰۰هکتار زمین برای ایجاد شهرک‌های صنعتی جدید در استان همدان گفت: در جهاد کشاورزی 5/4میلیون قطعه جوجه‌ریزی انجام گرفت که رکورد استان شکسته شد.

وی اضافه کرد: در ابتدای دولت سیزدهم آمار جوجه‌ریزی در استان همدان حدود 5/1میلیون قطعه بود که با افزایش 3برابری حالا به 5/4میلیون قطعه رسیده است.
استاندار همدان تأکید کرد: در حوزه فرهنگی ثبت جهانی هگمتانه را داشتیم و در بخش راهداری نیز در سامانه هوشمند و برطرف کردن نقاط حادثه‌خیز و اجرای روکش آسفالت رتبه برتر را به‌دست آوردیم.

وی اظهار کرد: در همه حوزه‌ها مانند در تأمین زمین طرح نهضت ملی مسکن، پروژه‌های آبرسانی و سایر حوزه‌ها دستاوردهای ارزشمندی داشتیم که نشان می‌دهد مدیران دستگاه‌های دولتی استان وظایف را به خوبی اجرا کردند.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.