ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 8 مهر 1405

کد خبر : 149721
 
لزوم آمادگی دستگاه‌ها برای بحران‌های احتمالی
تاریخ خبر : 1405-07-07
     
   
     
متن خبر :

 لازم است همه مدیران قانون مدیریت بحران را با دقت مطالعه کنند تا در جریان وظایف و مسئولیت‌های خود باشند و بتوانند در زمان وقوع بحران، اقدامات مؤثر و به موقع انجام دهند.
فرماندار رزن در جلسه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شهرستان با تأکید بر ضرورت استمرار جلسات مدیریت بحران و پدافند غیرعامل، اظهار کرد: این جلسات در شهرستان رزن به صورت مستمر و پیوسته برگزار می‌شود و متناسب و متناظر با مصوبات استانی، آمادگی کامل در سطح شهرستان وجود دارد و اقدامات در این زمینه در حال پیگیری است.
فرهاد جهانیان با اشاره به عملکرد دستگاه‌های اجرایی شهرستان در شرایط بحرانی گذشته، گفت: عملکرد مجموعه مدیریت بحران و مدیران دستگاه‌های اجرایی در ایام جنگ عالی ارزیابی شده است و در برف و کولاک سنگین اسفندماه سال گذشته، ایام جنگ ۱۲روزه و جنگ رمضان نیز با توجه به آمادگی سطح شهرستان و برنامه‌ریزی‌های انجام شده، عملکرد خوبی وجود داشته است.
به گزارش روابط عمومی‌فرمانداری شهرستان رزن، وی با قدردانی از استاندار همدان و مدیرکل مدیریت بحران استانداری بابت برگزاری جلسات و ارسال مصوبات استانی، افزود: تلاش داریم مصوبات ارسالی را متناسب با شرایط شهرستان بومی‌سازی کرده و در سطح شهرستان اجرایی کنیم.
فرماندار رزن با اشاره به احتمال وقوع پدیده ال‌نینو، تصریح کرد: با توجه به اینکه مراجع رسمی ‌بین‌المللی احتمال وقوع این پدیده را بالا می‌دانند، احتمال وقوع یک واقعه تاریخی وجود دارد و با توجه به تغییرات اقلیمی ‌که ممکن است رقم بخورد، لازم است سطح آمادگی و تاب‌آوری خود را در بالاترین سطح ممکن حفظ کنیم.
جهانیان ادامه داد: بر اساس گزارش‌های ارائه شده از سوی مدیران، پیش‌بینی‌های خوبی صورت گرفته و آمادگی‌های لازم کسب شده است. همچنین مانوری نیز برنامه‌ریزی شده تا سطح آمادگی دستگاه‌ها مورد سنجش قرار گیرد و خلأهای موجود احصا و برای رفع آن‌ها اقدام شود.
وی با اشاره به برخی نیازهای شهرستان در حوزه مدیریت بحران، اظهار کرد: نیازهایی در سطح شهرستان وجود دارد که با توان دستگاه‌های اجرایی شهرستان برطرف نخواهد شد و برای تأمین تجهیزات و اعتبارات مورد نیاز، همراهی بیشتر دستگاه‌های استانی ضروری است.
 فرماندار رزن هدف از برگزاری جلسات مدیریت بحران را یادآوری وظایف و مسئولیت‌های دستگاه‌ها عنوان کرد و گفت: دور هم جمع شده‌ایم تا وظایف و مسئولیت‌های خود را مرور کنیم تا بتوانیم از وقوع بحران جلوگیری کرده و یا در زمان وقوع بحران، مدیریت صحیحی داشته باشیم.
وی افزود: همه دستگاه‌ها، اقشار مختلف و سازمان‌های مردم‌نهاد آمادگی دارند تا با استفاده از تجربیات گذشته و پیش‌بینی‌های انجام گرفته، در صورت وقوع بحران، برخورد و عملکرد مناسبی داشته باشند.
فرماندار رزن در پایان تأکید کرد: مدیریت بحران امری ضروری است و لازم است تمامی‌مدیران شهرستان آمادگی و آگاهی کامل در این حوزه داشته باشند.
در ادامه جلسه، هماهنگی‌های لازم برای برگزاری مانور مدیریت بحران انجام شد و مدیران حاضر نیز گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه مدیریت بحران و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته ارائه کردند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان نیز در این جلسه ضمن تشریح بحران‌های احتمالی موجود در سطح استان، به تبیین پدیده النینو و تشریح وظایف و مسئولیت‌های دستگاه‌های مرتبط در این حوزه پرداخت.
همچنین در این جلسه بر ضرورت بیمه محصولات کشاورزی تأکید شد تا در صورت وقوع بارندگی و بروز خسارت، کشاورزان با مشکلات جدی مواجه نشوند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.