ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 125472
 
قلم خبرنگاران امید آفرین باشد
تاریخ خبر : 1401-05-13
     
 
 
     
متن خبر :


 ملایر-خبرنگار همدان پیام: قلم خبرنگاران تراز انقلاب باید امید آفرین و در راستای تعالی جامعه باشد.
مسئول بسیج رسانه استان همدان دز نشست خبری و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: قلم خبرنگاران باید امید آفرین و درراستای تعالی جامعه اسلامی باشد.
ناصر قوامی مشفق در ادامه با بیان اینکه قلم خبرنگاران باید به اندازه ، به موقع، منصفانه، مدبرانه، آگاهانه و عادلانه باشد گفت: خبرنگاران باتوجه به بیانیه گام دوم انقلاب باید نسبت به جریان و شبکه نفوذ حساسیت داشته باشند تا جریان انقلاب توسط این شبکه ها و رسانه های معاند تحریف نشود.
فرمانده سپاه ناحیه ملایر نیز در این نشست با اشاره به راه اندازی قرار گاه اشتغال زایی در روستای حسین آباد ناظم  اظهار داشت: این قرارگاه نقش بسیار مهمی در رونق مشاغل خانگی داشته، به نحوی که تولیدات این کارگاه همه با مبنای علمی تولید و بسته بندی می شود.
علی اصغر فارسی درادامه به تولیدات محصولات این قرارگاه اشاره کرد و گفت: سبزیجات محلی، دوغ، ترخینه و سبزیجات و دارهای قالی با استانداردهای بهداشتی در این کارگاه ها بسته بندی می شود و در اختیار مصرف کننده قرار می گیرد و با استقبال بسیار خوبی هم از سمت مصرف کننده مواجهه شده است.
وی درادامه به برنامه های بسیج سازندگی  به افتتاح یک کارگاه خیاطی اشاره کرد و گفت: درحوزه ساخت مسکن برای مددجویان کمیته امداد این وظیفه برعهده بسیج سازندگی گذاشته شده است و ۱۰۰ واحد مسکونی در حال ساخت است که از این تعداد ۷ واحد آن در حال تکمیل است.
 فارسی هم چنین در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به هجمه های دشمن در بخش فرهنگی و جنگ نرم گفت: دشمن از مدت ها پیش به این نتیجه رسیده است که نمی تواند در جنگ نظامی در برابر ایران به برتری برسد به همین علت در پی هجمه های فرهنگی علیه ما است.
فرمانده سپاه ناحیه ملایر با بیان اینکه دشمن به دنبال بی حجابی و بدحجاب کردن بانوان ما است گفت: خواهران بسیجی و محجبه ما باید با کارهای فرهنگی و استفاده از ظرفیت فضای مجازی به تولید محتواهای موثر در این حوزه ورود کنند.
 مسئول بسیج رسانه ملایر نیز با بیان اینکه تمامی  سهمیه جذب نیرو در بسیج رسانه محقق شده است، افزود: با پیگیری های انجام شده موفق شدیم برای چند کارگاه اشتغال زایی در بحث پرورش ماهی و کارگاه مبل و منبت از طریق جهاد سازندگی تسهیلات اشتغالزایی دریافت کنیم.
شهرام ذبیحی با اشاره به برنامه های هفته خبرنگار گفت: برگزاری مسابقه تیراندازی با هماهنگی سپاه ناحیه ملایر،  با شرکت اهالی رسانه،  دیدار با خانواده شهید شاخص سال، دیدار و نشست های تخصصی صمیمی با مسئولان و امام‌ جمعه شهر ملایر از برنامه های مشترک بسیج رسانه و خانه مطبوعات شهرستان ملایر است.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.