ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 103244
 
بارش‌های همدان ۳۹ درصد کم شد
تاریخ خبر : 1398-10-04
     
 
 
     
متن خبر :


 میزان ریزش برف و بارش باران در شهر همدان از ابتدای سال زراعی (یکم مهرماه) تاکنون، نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۹ درصد کاهش داشته‌است.
مدیرکل هواشناسی همدان گفت: بر اساس بررسی آمار فصل پاییز، از ابتدای مهرماه تا پایان آذر، ۱۰۹ میلی‌متر بارش در همدان ثبت شده‌است که این میزان در مدت مشابه سال گذشته ۱۷۹ میلی‌متر به ثبت رسیده بود. وی اظهار داشت: با این وجود میزان بارش‌های سال زراعی جاری نسبت به میانگین بلند مدت ۱۱ درصد افزایش داشته‌است.
سعید باقری افزود: میانگین بارش بلندمدت همدان در فصل پاییز، ۹۸ میلی‌متر است که بر اساس آمار ثبت شده ۱۱ میلی‌متر رشد را نشان می‌دهد. وی بیان کرد: رکورددار بارش‌های فصل پاییز امسال در استان، مربوط به کبودراهنگ است که از اول مهرماه ۱۷۶ میلی‌متر بارش در این شهرستان گزارش شده است که این میزان بارش نسبت به سال قبل ۱۷ درصد کاهش و نسبت به بلند مدت ۷۸ درصد افزایش دارد.
مدیرکل هواشناسی همدان گفت: در این مدت قهاوند با ۸۷ میلی‌متر کمترین بارش را داشته است که نسبت به سال گذشته ۳۴ درصد و نسبت به بلند مدت ۲ درصد کاهش داشته‌است.
وی افزود: براساس بررسی نقشه‌های ماهواره‌ای، آسمان بیشتر نقاط استان در ۲۴ ساعات آینده، صاف تا قسمتی ابری، همراه با پایداری هوا و غبار محلی پیش‌بینی می‌شود.
آب و هوای استان همدان در نتیجه وجود کوه‌های مرتفع، رودخانه‌ها و پستی و بلندی‌های زیاد به شدت متغیر است و زمستان‌های سرد، پربرف و باران و تابستان‌های معتدل دارد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.