ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 105739
 
گاز گرفتگی در همدان بر اثر وزش باد
تاریخ خبر : 1398-11-20
     
 
 
     
متن خبر :

یک مورد گاز گرفتگی توسط پرسنل آتش نشانی شهر همدان به مرکز فوریت های پزشکی ۱۱۵ اطلاع رسانی شد.

عباس اولیا سمیع  اظهار کرد: سه کُدعملیاتی (آمبولانس) به محل حادثه عزیمت کرده و مشخص شد چهار عضو یک خانواده مسموم شدند که ۲ تن از آنها شامل مادر ۵۰ و پسر ۲۴ ساله با تلاش تیم پزشکی احیا و به مرکز درمانی سینا فرشچیان منتقل شدند.

روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی همدان اظهار داشت: طبق بررسی های اولیه وزش شدید باد موجب افتادن دودکش و ورود جریان هوا به داخل دودکش و در نهایت ممانعت از خروج گاز مونوکسید کربن و هدایت آن به داخل منزل مسکونی شده است.

اولیا سمیع توصیه کرد: شهروندان در گام نخست نسبت به نصب دقیق و محکم دودکش دقت کرده همچنین هنگام وزش شدید باد، خروجی دودکش را چک کنند.

وی اظهار داشت: از ابتدای دی ماه تاکنون تیم های اورژانس در ۹ ماموریت مربوط به مسمومیت ناشی از استنشاق گاز مونوکسیدکربن حضور یافتند که در این عملیات ها به ۲۹ تن امداد رسانی کرده که از این تعداد ۲۵ شهروند نجات یافتند و قاتل خاموش جان چهارتن را گرفت./به گزارش آفتاب نیوز

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.