ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 14 مرداد 1405

کد خبر : 127463
 
فرماندار رزن:

کم لطفی نظام مهندسی پروژه‌های عمرانی رزن را قفل کرده است
تاریخ خبر : 1401-08-03
     
 
 
     
متن خبر :


رزن_محیا حق‌وردی‌لو_خبرنگار همدان پیام: در پی انتشار خبر تعطیلی ساخت و ساز. ر شهرستان رزن، فرماندار این شهر کم لطفی نظام مهندسی را هم یکی از دلایل دانست.

فرماندار رزن نبود مجری ذی صلاح را اصلی ترین مشکل شهرستان دانست و گفت: نظام مهندسی نیز کم لطفی می‌کنند و همین موجب شده پروژه‌های ساخت و ساز این شهرستان قفل شوند.

علی اصغر غفاری آثار به پروژه‌های نیمه تمام شهرستان اشاره کرد و افزود: نبود مجری ذی صلاح بزرگترین مشکل شهرستان است، دوبار استاندار همدان در این راستا با وزیر صحبت کرده اما شرایط اجرای قانون در شهرستانهای کوچک میسر نیست.

وی افزود: از سویی، نظام مهندسی نیز کم لطفی می‌کنند و همین موجب شده پروژه‌های ساخت و ساز این شهرستان قفل شوند.

نبود مجری ذی‌صلاح و هزینه‌های بالا برای مهندس مجری، موجب نارضایتی اهالی این شهر شده و باعث توقف ساخت و ساز شده است.

با تمام تلاش‌های فرماندار و مسئولین این شهرستان سعی بر سهولت و ساخت و ساز بوده اما این روزها نظام مهندسی احداث مسکن را برای مردم دشوار کرده است.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.