ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 14 مرداد 1405

کد خبر : 127543
 
با حضور رئیس بسیج مستضعفین

صدمین درمانگاه مؤسسه خدمات درمانی بسیجیان کشور در همدان افتتاح شد
تاریخ خبر : 1401-08-07
     
 
 
     
متن خبر :


 صدمین درمانگاه مؤسسه خدمات درمانی بسیجیان کشور با تأمین اعتبار ۱۲ میلیارد تومانی و بدون اعتبار دولتی افتتاح شد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور در مراسم افتتاح درمانگاه مهر شفاء بنیاد تعاون سازمان بسیج همدان اظهار کرد: دشمن تلاش می‌کند مسیر علم، پیشرفت و اعتلای علمی را دچار خدشه کند.

غلامرضا سلیمانی با اشاره به مقاله یکی از محققان غربی پس از سفر به ایران، تصریح کرد: در آن مقاله گفته شده که رهبر جمهوری اسلامی ایران بازیابی عظمت را از مسیر رشد علمی هدف گذاری کرده و توصیه می‌کند اگر می‌خواهید بر قدرت ایران مسلط شوید باید مسیر علم و فناوری را کند یا متوقف کنید.

وی در ادامه افزود: ما رتبه برتر علمی غرب آسیا را داریم و رتبه دوم با فاصله زیادی از ما کشور ترکیه است، ما رتبه سوم تربیت مهندس در دنیا را داریم، ما در قدرت سدسازی و حفر تونل برای انتقال آب دومین رتبه دنیا را کسب کردیم، در ساخت توربین بزرگ جزو پنج کشور برتر دنیا هستیم‌ همچنین در نانو و غنی سازی هسته‌ای برای استفاده صلح آمیز، در ساخت نیروگاه برق، صنایع پتروشیمی و گاز و در ارتباطات، پیشرفت خارق‌العاده داشتیم‌.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور خاطرنشان کرد: برخی پیشرفت‌ها محسوس است مانند رشد در حوزه بهداشت و پزشکی اما برخی ممکن است به صورت عیان قابل مشاهده نباشد.

به گزارش ایسنا،سلیمانی بیان کرد: در کنار رشد علمی کشور عرصه خدمت به مردم توسط همه خدمتگزاران و بسیج باید مطمع نظر باشد،دستگاه‌های خدمتگزار باید مجاهدت کنند و بدانند جهاد خدمت با خدمت اداری متفاوت است .

همچنین مدیرعامل مؤسسه خدمات درمانی بسیجیان در مراسم افتتاح درمانگاه مهر شفاء بنیاد تعاون سازمان بسیج اظهار کرد: مؤسسه خدمات درمانی بسیجیان در 4محور؛ درمان، بیمه، مددکاری و آموزش و مشاوره در حال ارائه خدمات به بسیجیان و مردم محروم است.  تا سال ۹۸ فقط ۴۸ مرکز داشتیم اما امروز به ۱۰۲ درمانگاه رسیدیم و در حوزه بیمه به ۱۴۷ هزار خانوار ارائه خدمات داریم.

عیسی مالمیر تصریح کرد: در بخش مددکاری علاوه بر کمک نقدی، مهمترین کار ما طرح رویش امید و تعالی جمعیت است. تا سال ۹۸، ۶۰۰۰ زوج داشتیم اما از امسال، سالانه ۶۰۰۰ زوج را تحت پوشش قرار می‌دهیم و تعداد موالید از ۱۰۰۰ مورد امسال به تنهایی به ۱۵۰۰ مورد خواهد رسید. وی ادامه داد: در مشاوره، رویکرد مؤسسه طب سنتی است و در حال حاضر 3مرکز داریم علاوه برآن از ۱۰۲ درمانگاه بیش از ۲۸ مرکز، بخش طب سنتی دارند و امیدواریم تا 3سال آینده این بخش را در تمام درمانگاه ها داشته باشیم.

مدیرعامل مؤسسه خدمات درمانی بسیجیان با اشاره به پروژه درمانگاه مهر شفاء توضیح داد: این پروژه ۲۲۰۰ متر زیربنا دارد و درمانگاه شهرستان اسدآباد در هفته دفاع مقدس افتتاح شد، درمانگاه شهرستان‌های کبودراهنگ و بهار در دهه فجر افتتاح می‌شود و درمانگاه مابقی شهرستان‌ها نیز تا هفته بسیج سال آینده افتتاح خواهد شد.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.