ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 4 شهريور 1405

کد خبر : 144206
 
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری همدان:

ظرفیت‌های کارآفرینی زنان باید به‌صورت ویژه حمایت و توسعه یابد
تاریخ خبر : 1404-05-20
     
 
 
     
متن خبر :
 

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری همدان، در راستای تحقق سیاست‌های عدالت‌محور و تقویت نقش زنان در توسعه پایدار، از مجموعه‌ای از کارگاه‌ها، مؤسسات خیریه، مراکز فرهنگی و پارک‌های بانوان در شهرستان‌های استان بازدید کرد.
 
این بازدیدها با هدف بررسی ظرفیت‌های موجود، شناسایی چالش‌ها و ارائه راهکارهای حمایتی برای ارتقای جایگاه زنان کارآفرین انجام شد.
 
بازدید از مؤسسه خیریه محدثه، که توسط بانوان بازنشسته اداره می‌شود، بخش دیگری از برنامه روز بود. این مؤسسه با پوشش بیش از ۳۰۰ خانواده نیازمند و حمایت از ۳۵ خانواده دارای بیمار، نقش مؤثری در ارتقای معیشت اقشار آسیب‌پذیر ایفا کرده است. در این کارگاه، زنان، دختران و عروس‌های خانواده با همکاری یکدیگر در فرآیند تولید و بازاریابی محصولات نقش‌آفرینی می‌کردند. 
 
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری همدان، در نخستین بخش از این برنامه، از یک کارگاه منبت‌کاری در یکی از روستاهای شهرستان بازدید کرد که به‌صورت خانوادگی اداره می‌شد.
 
به گزارش پانا، وی این مدل از اشتغال را نمونه‌ای موفق از کارآفرینی خانوادگی دانست و تأکید کرد: این نوع فعالیت‌ها نه‌تنها سبب تقویت بنیان خانواده می‌شود، بلکه می‌تواند به‌عنوان الگویی برای توسعه مشاغل خانگی در سطح استان مطرح شود، حمایت‌های خاص و هدفمند از این نوع کسب‌وکارها ضروری است.
 
مدیرکل امور بانوان در ادامه از پارک بانوان شهرستان بازدید کرد و ضمن ابراز رضایت از نظم و امکانات موجود، به محدودیت‌های استفاده بانوان به‌دلیل مجوزهای شهرداری اشاره کرد.
 
 معصومه باقری پیشنهاد داد: با توجه به اهمیت نشاط اجتماعی و سلامت روان بانوان، ایجاد پارک بانوان جدید در مرکز شهرستان با رعایت استانداردهای لازم باید در دستور کار قرار گیرد.
 
باقری ضمن تقدیر از فعالیت‌های این مؤسسه گفت: نقش بانوان در مدیریت گروه‌های مردمی و خیریه‌ها بسیار ارزشمند است و باید مورد حمایت جدی قرار گیرد.
 
در بخش دیگری از این بازدیدها، مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری همدان از مجتمع فرهنگی خانه اقتدار وابسته به میراث فرهنگی بازدید کرد.  این مرکز با فعالیت در 7 رشته هنری و تولیدی، از آموزش تا فروش محصولات را پوشش می‌دهد.
وی با اشاره به مشکلات فروش محصولات بانوان گفت: مشاوره‌های شغلی و آموزش‌های تخصصی در حوزه برندینگ و بازاریابی باید توسط دستگاه‌های متولی ارائه شود تا بانوان بتوانند محصولات خود را به بازارهای گسترده‌تری عرضه کنند.

 
باقری تأکید کرد: در صورت تأمین فضای بزرگتر، این کارگاه می‌تواند به یکی از مراکز مهم اشتغال بانوان در شهرستان تبدیل شود. در پایان روز، نشستی با حضور بانوان کارآفرین و نمایندگان 5 دستگاه اجرایی برگزار شد. در این نشست، بانوان خواستار توسعه تسهیلات حمایتی و ارائه شرایط ویژه برای گسترش فعالیت‌های خود شدند.

باقری در جمع‌بندی این نشست گفت: ما شنیدیم، همراهتان هستیم و امیدواریم بتوانیم گام‌های مؤثری برای توسعه شهرستان‌ها و استان برداریم.
 
 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.