ttttt1405-06-211405-06-31bool(false) 1405-06-211405-06-31bool(false) 1405-06-211405-06-31bool(false) 1405-06-211405-06-31bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 31 شهريور 1405

کد خبر : 141789
 
حضور در نمایشگاه، فرصت طلایی برای معرفی ظرفیت‌های همدان است
تاریخ خبر : 1403-11-24
     
 
 
     
متن خبر :


شهردار همدان با بیان اینکه رشد گردشگری به ویژه گردشگری تاریخی از اولویت‌های شهرداری همدان به شمار می‌رود، گفت: حضور در نمایشگاه، فرصت طلایی برای معرفی ظرفیت‌های همدان است.

سید مسعود حسینی، اظهار‌داشت: استان همدان گردشگری را از سیاست‌های اصلی خود قرار داده و شهرداری نیز به منظور افزایش زیرساخت‌ها و امکانات گردشگری خط قرمز خود را شکستن بروکراسی در مسیر جذب سرمایه گذاران این بخش مشخص کرده است.

وی با بیان اینکه مباحث مختلفی از جمله خطوط هوایی، ریلی و هتل‌ها در زمینه با افزایش کیفیت برای رشد گردشگری مطرح است، بیان کرد: خوشبختانه با ایجاد خط هوایی فعال و تعامل فرادستگاهی شکل گرفته در همدان به اوج رسیدن گردشگری در این شهر قریب‌الوقوع است.

شهردار همدان با تاکید بر اینکه خوشبختانه هرسال همدان در نمایشگاه گردشگری کشور حضوری فعال داشته و امسال نیز این اتفاق تکرار شده است،گفت: برگزاری این مناسبت‌ها، و حضور در این دست رويدادها علاوه بر تعامل اندیشه و راهکارهای موثر برای بهبود فضای گردشگری باعث احیا ظرفیت‌های مغفول مانده نیز می‌شود.

وی در پایان با اشاره به اینکه بودجه شهرداری همدان در سال آینده برآب با 44 هزار میلیارد برآورد شده است، تاکید کرد: بخشی از این بودجه به حوزه گردشگری و اجرای ‌روزه‌های عمرانی این بخش تعلق دارد.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.