ttttt1405-06-161405-06-26bool(false) 1405-06-161405-06-26bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : پنجشنبه ، 26 شهريور 1405

کد خبر : 146127
 
پذیرایی ۱۵۰۰ نفر در گرمخانه‌های شهرداری
تاریخ خبر : 1404-10-18
     
 
 
     
متن خبر :


مدیر خدمات شهری شهرداری همدان اعلام کرد: شهرداری همدان تاکنون ۱۵۰۰ نفر را در گرمخانه‌ها پذیرایی کرده است.

مرتضی رضایی، اعلام کرد: از ابتدای فصل سرما تاکنون، حدود یک هزار و ۵۰۰ نفر در گرمخانه‌های شهرداری پذیرایی شده‌اند. گرمخانه‌های شهرداری ظرفیت پذیرایی همزمان تا ۳۰۰ نفر را دارند و در فصول سرد سال، خدمات رفاهی شامل اسکان، پذیرایی، استحمام و ارائه صبحانه و شام به صورت ۲۴ ساعته فعال است.
 
رضایی تأکید کرد: این خدمات عمدتا به افراد نیازمند ارائه می‌شود و هدف آن جلوگیری از سرگردانی افراد در سرمای زمستان است. همچنین تمامی ساکنان تحت پوشش گرمخانه، از حمایت‌های بیمه سلامت و پیگیری خدمات درمانی بهره‌مند هستند و حتی انجام عمل‌های جراحی محدود و تست‌های HIV برای آنان انجام شده است.
 
وی ادامه داد: متادون‌درمانی معتادان تحت نظر پزشکان متخصص در حال انجام است و افراد متجاهر به کمپ‌های مرتبط معرفی می‌شوند. برخی از افراد نیز با همکاری بهزیستی و نهادهای حمایتی برای دریافت آموزش، اشتغال و حمایت‌های خانواده‌محور معرفی شده‌اند.
 
مدیر خدمات شهری شهرداری خاطرنشان کرد: همه افراد حاضر در گرمخانه تمایل به بازگشت به زندگی اجتماعی و اشتغال دارند؛ برخی در مجموعه‌های شهرداری مشغول به کار شده‌اند و عده‌ای دیگر در جمع‌آوری ضایعات و فعالیت‌های درآمدزا مشارکت می‌کنند.

رضایی همچنین با اشاره به محدودیت‌های اسکان افزود: در گذشته با کمک خیریه‌ها برخی افراد حاشیه‌نشین را در منزل اسکان داده‌ایم، اما هزینه اجاره‌خانه برای خانواده‌ها و افراد دارای فرزند بالا است و امکان پذیرش آنان در گرمخانه‌ها وجود ندارد.

 
در پایان، وی از پیگیری‌های مستمر شهرداری و نهادهای مرتبط برای ارائه خدمات اجتماعی، درمانی و اشتغال به افراد نیازمند خبر داد و بر اهمیت ادامه فعالیت گرمخانه‌ها به صورت شبانه‌روزی تأکید کرد.
 
 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.