ttttt1405-05-101405-05-20bool(false) 1405-05-101405-05-20bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 20 مرداد 1405

کد خبر : 139358
 
مدیر کل امور مالیاتی استان:

وصول ۱۳۷ میلیارد مالیات نشان‌دار در استان
تاریخ خبر : 1403-06-06
     
 
 
     
متن خبر :


اعتبارات ۵۵ پروژه نیمه‌تمام تأمین شد


 ۷ هزار و ۸۲۵ مؤدی همدانی مشمول فرم‌های مالیاتی تبصره ۱۰۰، با مشارکت در طرح نشان‌دار کردن مالیات‌، از حدود ۲۰۵ میلیارد تومان منابع مورد نیاز برای تکمیل پروژه های نیمه تمام، ۱۳۷میلیارد تومان یعنی حدود ۶۷درصد از پروژه‌های نیمه تمام تعریف شده در استان همدان را تأمین اعتبار کردند.

مدیرکل امور مالیاتی استان همدان گفت: طرح نشاندار کردن مالیات، طرح نوپایی است که با اجرای آن امکان مشارکت مؤدیان مالیاتی حائز شرایط فرم مالیاتی تبصره ۱۰۰، فراهم شد و ۷هزار و ۸۲۵ نفر از  مؤدیان مالیاتی استان در این طرح مشارکت کردند.

وجیه‌اله ذکوری افزود: با مشارکت مؤدیان مالیاتی استان، ۴۳ طرح از محل پرداخت‌های مالیاتی مؤدیان به طور کامل تأمین اعتبار شده است و ۱۲پروژه باقیمانده و تکمیل منابع نشده نیز توسط سازمان برنامه و بودجه کشور، از محل درامدهای مالیاتی این بخش تأمین بودجه و تکمیل خواهند شد.

ذکوری گفت: بالاترین میزان استقبال مؤدیان برای تأمین اعتبارات مورد نیاز پروژه‌های نیمه تمام در این استان در حوزه‌های حمل ونقل (ایجاد راه، رفع نقاط حادثه‌خیز و ...) همچنین حوزه ورزش و تفریحات بوده که ۱۰۰درصد از اعتبارات مورد نیاز این پروژه‌ها تأمین شده است.

مدیرکل امور مالیاتی استان افزود: پروژه‌های نیمه تمام در حوزه فرهنگ و هنر و گردشگری با ۹۸درصد تأمین اعتبار و پروژه‌های مربوط به منابع آب (آبرسانی، کشاورزی، محیط زیست، آب و فاضلاب و ...) با حدود ۹۰درصد تأمین اعتبار، در رده‌های بعدی قرار دارند.

ذکوری گفت: این پروژه ملی در مفهوم کلان خود، امکان تخصیص مالیات‌های پرداختی به پروژه‌های ملی و استانی توسط مؤدیان و تکمیل این پروژه‌ها را فراهم آورده و به یکی از مطالبات جدی مؤدیان در خصوص اعلام محل هزینه‌کرد و مصرف درامدهای مالیاتی به شکل مؤثر و عملیاتی پاسخ داده است و مؤدیان مالیاتی می‌توانند به این شکل مشارکت مؤثری در توسعه و اجرای طرح‌های سازنده در زمینه‌هایی مانند بهداشت و درمان، آموزش، راه و ترابری و... داشته باشند و بدین صورت مشارکت مؤدیان در تکمیل پروژه‌های عمرانی می‌تواند سبب بهبود نگرش آنها نسبت به مصارف مالیاتی و مالیات ستانی عادلانه شود.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.