ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 119643
 
اخبار شهرستان درگزین:

اجرای طرح ملی‌GNAF شهر قروه‌درگزین
تاریخ خبر : 1400-06-22
     
 
 
     
متن خبر :

جلسه هماهنگی آغاز عملیات اجرایی طرح GNAF شهر قروه درگزین برگزار شد. این جلسه با حضور شهردار، اعضای شورای اسلامی و مجری طرح در محل شهرداری درخصوص آغاز مرحله اجرایی طرح برگزار شد.
شهردار شهر قروه‌درگزین گفت: با اجرای این طرح تمام املاک سطح شهر دارای پلاک و کدپستی به‌روز خواهند بود و همشهریان عزیز از مزایای طرح از جمله در مدیریت مرسولات پستی، اطلاعات دقیق ملکی، مدیریت بحران و... بهره‌مند می‌شوند.
مهدی اسفندیاری‌صالح افزود: شایان ذکر است در مرحله نخست طرح به‌هنگام‌سازی معابر و اصلاح اطلاعات اولیه GNAF شهر قروه‌درگزین توسط مجری طرح به اتمام رسیده است.
وی گفت: پس از گزارش واصله مقرر شد مجری طرح در اسرع‌وقت نسبت ب ه چاپ، نصب پلاک و کدپستی و اطلاعات جغرافیایی املاک شهرQR اقدام نماید.


احداث مرکزجامع سلامت روستای درگزین
 پروژه احداث مرکزجامع سلامت روستای درگزین در 2 طبقه با بیش از 4 میلیارد تومان احداث می‌شود.
فرماندار درگزین گفت: این پروژه در این منطقه بسیار حیاتی و مهم است علی‌رغم همه مشکلات، با این‌حال پروژه احداث مرکز جامع سلامت روستای درگزین با سرعت در حال انجام است.
علی‌اصغر ناظری‌پور افزود: قبل از استقرار بهداشت‌ودرمان شهرستان درگزین مرکزدرمانی با کمبود جزئی‌ترین داروها مواجه بود و مردم در مراجعاتشان مشکلات متعددی داشتند، ولی با تلاش بسیار اکنون با اضافه شدن 40 نفر نیروی جدید حدود 100نیروی کادردرمان در حال خدمت‌رسانی به مردم هستند و مشکلات گذشته را در حال‌حاضر پشت سر گذاشته‌ایم.
مسئول بهداشت‌ودرمان شهرستان درگزین نیز در این بازدید درباره این پروژه گفت: مرکز جامع سلامت روستای درگزین در مساحت 600متر در 2 طبقه و با هزینه‌ای بیش از 4 میلیارد تومان احداث می‌شود و در حال‌حاضر در این مرکز واکسیناسیون در حدود روزی 60دز در حال انجام است.
مفرح‌ ذات افزود: در بخش واکسیناسیون روستایی شهرستان درگزین با افتخار در رتبه نخست قرار دارد این امر محقق نمی‌شد مگر با تلاش دلسوزانه دهیاران و بهورزان و عوامل کادردرمان که با احساس مسئولیت در صحنه حضور دارند که جا دارد از تک تک این عزیزان و استقبال مردم گرانقدر تقدیر و تشکر نمایم.
وی گفت: 12هزار و850 نفر دز نخست و 5 هزار و700 نفر دز دوم در سطح کل شهرستان تا روز 18شهریورماه واکسن کرونا دریافت کردند.


 درگزین در مسیر پیشرفت و توسعه
صبح روز گذشته فرماندار درگزین از روند پیشرفت پروژه نصب نیوجرسی از شاهنجرین تا رزن در خط مسیر نظام‌آباد بازدید کرد.
ناظری‌پور در این بازدید گفت: این مسیر از فاز دوم پروژه نصب نیوجرسی شهرستان درگزین آغاز شده است که از بروز حوادث جاده‌ای ممانعت و تردد را سهل و آسان می‌کند که برای تأمین هزینه و نصب این پروژه بزرگ شهرستان اقدامات گسترده‌ای انجام شده است که مردم شهرستان با احساس آرامش و بدون خطر در این مسیر در تردد باشند.
وی بیان کرد: درگزین در مسیر پیشرفت و توسعه قرار دارد و برای این هدف بزرگ با تمام توان تمام دستگاه‌ها درحال کار هستند تا درگزین همانطور که شاهد هستید در برخی مباحث در رتبه نخست استانی قرار بگیرد، در تلاش هستیم درگزین به درخشش فراتر از این دست یابد و چشم‌انداز درگزین با افق روشن نشانگر پیشرفت و توسعه است.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.