ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : جمعه ، 27 شهريور 1405

کد خبر : 144924
 
پس از ۶ سال انتظار

سینما فرهنگیان ملایر تا ۴۰ روز آینده بازگشایی می‌شود
تاریخ خبر : 1404-07-23
     
 
 
     
متن خبر :

ملایر - سحر یوسفی: پس از 6سال انتظار، سینما فرهنگیان ملایر که از سال ۱۳۹۸ به‌دلیل فرسودگی و نیاز به نوسازی تعطیل شده بود، بار دیگر در آستانه‌ بازگشایی قرار گرفته است. این مجموعه که تحت مدیریت آموزش و پرورش ملایر قرار دارد، سال‌ها به‌عنوان یکی از مهم‌ترین پایگاه‌های فرهنگی شهرستان شناخته می‌شد و در نبود خود خلأی محسوس در عرصه‌ی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی شهر برجای گذاشته بود. اکنون خبر بازگشایی دوباره‌ی آن، امیدی تازه در دل شهروندان و فعالان فرهنگی ایجاد کرده و می‌تواند آغازگر فصلی نو در پویایی فرهنگی و اجتماعی شهرستان باشد.
 
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان در بیست و هفتمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز شهرستان ملایر از پیشرفت چشمگیر عملیات بازسازی سینما فرهنگیان این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: سینما فرهنگیان که همان‌گونه که از نام آن پیداست، علاوه بر کارکرد سینمایی، به‌عنوان یک مرکز فرهنگی و اجتماعی نیز در خدمت جامعه فرهنگی شهرستان قرار دارد، از فضاهای ارزشمند آموزش و پرورش به شمار می‌رود.
 
محمد شهلایی سید حسنی با اشاره به روند نوسازی این مجموعه افزود: در سال ۱۴۰۳ مبلغ ۵۰۰میلیون تومان برای بازسازی و بهسازی کامل این پروژه پیش‌بینی و هزینه شده است. این اعتبار در بخش‌های مختلف از جمله نصب صندلی‌ها، اجرای سقف کاذب، دیوارپوش‌ها، تأسیسات برقی، نصب پرده‌ها و تعمیرات اساسی کف سالن صرف شده است.
 
وی با اشاره به قدمت بالای ساختمان گفت: با توجه به اینکه بنای این مجموعه بیش از 50 تا 60 سال قدمت دارد، بازسازی انجام‌شده در واقع نوعی نوسازی کامل محسوب می‌شود.
 
شهلایی سید حسنی تصریح کرد: در حال حاضر پروژه در مراحل پایانی قرار دارد و فعالیت‌هایی نظیر نصب پرده‌ها و تکمیل امور برقی در دست انجام است.
 
وی افزود: در صورت بروز ندادن مشکل خاص، پیش‌بینی می‌شود این پروژه تا ۴۰ روز آینده تکمیل و به آموزش و پرورش شهرستان تحویل داده شود.
 
شهلایی سید حسنی افزود: سالن سینما فرهنگیان در گذشته دارای ظرفیت ۶۰۰ نفر بود، اما به منظور رعایت استانداردهای ایمنی و افزایش رفاه تماشاگران، این ظرفیت به ۴۱۰ صندلی استاندارد کاهش یافته است.
 
وی همچنین از نیاز مالی برای اتمام کامل طرح خبر داد و گفت: برای تکمیل نهایی این پروژه حدود ۵۰۰ میلیون تومان دیگر مورد نیاز است. به گفته وی، علاوه بر اعتبارات تخصیص‌یافته در سال ۱۴۰۳، در سال جاری نیز مبلغ یک میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی برای تکمیل این طرح هزینه شده است.
 
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان یادآور شد: در سال‌های گذشته نیز بخشی از هزینه‌های پروژه از محل درآمدهای نفتی و اعتبارات ملی تأمین شده است.
 
وی تأکید کرد: سینما فرهنگیان پس از بهره‌برداری، به‌عنوان یک مرکز فرهنگی چندمنظوره، نقش مهمی در اجرای برنامه‌های آموزشی، فرهنگی و اجتماعی شهرستان ایفا خواهد کرد و به یکی از کانون‌های اصلی فعالیت‌های فرهنگی آموزش و پرورش تبدیل می‌شود.
 
 تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام خیرین؛ اولویت نوسازی مدارس همدان
 
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان با تأکید بر لزوم تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام خیرین، از برنامه‌ریزی برای بهره‌برداری از این طرح‌ها تا حداکثر مهر ماه سال آینده خبر داد.
 
شهلایی سید حسنی گفت: با همراهی دولت و حمایت خیرین، اجازه نخواهیم داد پروژه‌ای نیمه‌تمام باقی بماند. در ملایر، اغلب طرح‌های نیمه‌تمام تعیین تکلیف و برای آنها پیمانکار انتخاب شده است.
 
وی با اشاره به اعتبارات تخصیص‌یافته به پروژه‌های آموزشی شهرستان افزود: در سال مالی ۱۴۰۳، حدود ۸۷ میلیارد تومان از محل اعتبارات دولتی برای نوسازی مدارس ملایر هزینه شده که ۸ میلیارد تومان آن از محل اعتبارات توازن منطقه‌ای بوده است.
 
شهلایی همچنین از اجرای ۲۱ پروژه آموزشی با ۷۲ کلاس درس در ملایر خبر داد و پروژه کانون فرهنگی ـ تربیتی را یکی از طرح‌های مهم، قدیمی و آینده‌ساز شهرستان برشمرد.
 
 ملایر شهر نمونه خیرین مدرسه‌ساز با ۷۰ مدرسه ساخته شده توسط خیرین
مدیر آموزش و پرورش شهرستان ملایر نیز در این جشنواره اظهار کرد: هدف از برگزاری جشنواره تجلیل از خیرین مدرسه‌ساز، قدردانی و تکریم افرادی است که در عرصه ساخت و ساز به فکر ارتقای آموزش و پرورش بوده‌اند.
 
اکبر فراهانی افزود: در شهرستان ملایر، حدود ۷۰ مدرسه از مجموع ۳۲۴ فضای آموزشی توسط خیرین ساخته شده است. این آمار نشان می‌دهد که ملایر یکی از کمیاب‌ترین شهرهای کشور در زمینه مشارکت خیرین در ساخت مدارس است.
 
وی تصریح کرد: هدف دیگر این جشنواره، آموزش حس مسئولیت‌پذیری، قدرشناسی و ایثار به تمامی دانش‌آموزان شهرستان است تا آنها قدردان خیرین باشند و از این انسان‌های نیکوکار الگو بگیرند.
 
فراهانی گفت: در حال حاضر ۴ پروژه مدرسه‌سازی در شهرستان در دست اجراست که یکی از این پروژه‌ها، پنجمین مدرسه احداث شده توسط خیر بزرگ «احمدعلی فراهانی» است و در روستای چشه زورق در دست اجرا قرار دارد و به زودی افتتاح می‌شود.
 
وی گفت: پروژه‌های دیگر در روستاهای دره‌چنار، چشمه علی‌محمد، مانیزان و چشمه زورق در دست ساخت است و امیدواریم با حمایت خیرین و مردم، این پروژه‌ها نیز هرچه سریع‌تر به بهره‌برداری برسند.
 
 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.