ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 103182
 
بهره‌مندی ۸۰ درصد جمعیت روستایی همدان از آب سالم و بهداشتی
تاریخ خبر : 1398-10-03
     
 
 
     
متن خبر :


 مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان همدان از بهره‌مندی ۸۰ درصدی جمعیت روستایی استان از آب شرب سالم و بهداشتی تا پایان سالجاری خبر داد.
مصطفی هاشمی اظهار کرد: بر پایه برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده و براساس سند توسعه استان با بهره‌برداری از ۵ مجتمع آبرسانی در روستاهای تابعه جمعیت روستایی برخوردار از آب آشامیدنی سالم به ۸۰ درصد خواهد رسید.
وی با یادآوری این‌ نکته که بهره‌برداری از ۵ مجتمع آبرسانی تا پایان سالجاری در شهرستان‌های رزن و اسدآباد عملیاتی خواهد شد، افزود: با برنامه‌ریزی منجسمی که در سال‌های اخیر ضمن تأمین اعتبار از سوی صندوق توسعه ملی و تخصیص اعتبارات استانی در این حوزه انجام‌شده است جمعیت روستایی بهره‌مند از آب شرب در استان بیش از پیش بهبود خواهد یافت.
 هاشمی با بیان اینکه در حال حاضر استان همدان شامل ۱۰۶۱ روستاست، ادامه داد: هم اکنون درصد بهره‌مندی جمعیت روستایی استان از آب شرب سالم ۷۶.۳۶ درصد است در حالی‌که ضریب آبرسانی در سطح روستاهای کشور در شرایط کنونی ۷۶ درصد است.
وی خاطرنشان کرد: با بهره‌برداری از مجتمع‌های النجه گنجه، جنت‌آباد، چنارعلیا و تازه‌کند نینج و تخت ۱۰ هزار و ۵۴۰ خانوار در سطح روستاهای استان از آب سالم و بهداشتی برخوردار می‌شوند که این تعداد معادل ۵۷ روستا با جمعیت ۴۰ هزار و ۲۱ نفر است. مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان همدان در بخش دیگری درباره انباشت مطالبات شرکت آبفار از مشترکین نیز گفت: از زمان تشکیل شرکت آب و فاضلاب روستایی در استان همدان تاکنون، حدود ۶.۹ میلیارد تومان مطالبه به ثبت رسیده است که سال گذشته با بهره‌گیری از سامانه پرداخت و وصول در محل توانستیم افزایش مطالبات را متوقف و حتی درصدی از آن را کاهش دهیم.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.