ttttt1405-05-231405-06-02bool(false) 1405-05-231405-06-02bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 2 شهريور 1405

کد خبر : 110679
 
آیا گره کور 90 باز می‌شود؟
تاریخ خبر : 1399-05-09
     
 
 
     
متن خبر :
 اصرارها بر بازگرداندن «نود» به آنتن تلویزیون و پافشاری مدیران شبکه ۳  بر حذف آن، سبب شد تا پرونده این برنامه پرمخاطب ورزشی این بار روی میز نمایندگان ملت قرار گیرد.
به گزارش ایسنا، برنامه «نود» با اجرای عادل فردوسی‌پور حدود ۲۰ سال در زمره یکی از پرمخاطب‌ترین برنامه‌های تلویزیونی قرار داشت و حالا نزدیک به ۲ سال است که اختلاف‌نظرها، علاقه‌مندان به فوتبال را از تماشای این برنامه محروم کرده است.
در ۲ سالی که از حذف «نود» از آنتن تلویزیون می‌گذرد، بسیاری از اهالی ورزش، هنرمندان و حتی خود تلویزیونی‌ها به شکل‌های مختلف مخالفتشان را با این تصمیم اعلام کرده‌اند. در این مسیر برخی حتی از آنتن زنده تلویزیون برای حمایت از نود و فردوسی‌پور استفاده کردند، بسیاری از رسانه‌ها بارها و بارها با یاد کردن از این برنامه، آن را یکی از مطالبات جدی مردم و فوتبال کشور خواندند، با این‌حال تاکنون هیچ‌کدام از این تلاش‌ها که گاه به شکل پادرمیانی و گاه به‌صورت اعتراض جدی مطرح شده است، بر تصمیم مدیران شبکه ۳ برای حذف «نود» تأثیری نگذاشته است.
در این ۲ سال عادل فردوسی‌پور برخلاف برخی همکارانش که رفتن را بر ماندن ترجیح دادند، ماند و سکوت و گریز از حاشیه‌ها را انتخاب کرد.
مجری «نود» را در روزهای اجباری فاصله گرفتن از دوربین‌های استودیو ۱۱ ـ استودیویی قدیمی که زمانی محل ضبط برنامه نود بود فقط با صدا می‌توان دنبال کرد؛ همکاری با شبکه نمایش خانگی برای تولید مستندهای ورزشی و همچنین دیگر شبکه سیما (شبکه ورزش) برای تولید «فوتبال ۱۲۰» در کنار دانشگاه و تدریس، نمونه‌هایی از این‌دست فعالیت‌ها بوده است.
اما در شرایطی که بسیاری با مصداق قرار دادن مَثَل «از دل برود هر آنکه از دیده برفت» فراموشی «نود» را پیش‌بینی می‌کردند، این برنامه همچنان به‌عنوان یکی از مطالبات جدی مردم، حالا از سوی نمایندگانشان در مجلس شورای اسلامی مطرح می‌شود.
رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی روز گذشته از برنامه این فراکسیون برای برگزاری جلسه‌ای با رئیس سازمان صدا و سیما برای پخش مجدد برنامه «نود » با حضور عادل فردوسی‌پور خبر داده است.
محمدمهدی فروردین پخش مجدد این برنامه را یک مطالبه مردمی می‌داند که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی شعار مجلس یازدهم را شفاف‌سازی عنوان می‌کند و از این جهت آن را همسو با رویکرد برنامه «نود» می‌داند.
رئیس فراکسیون ورزش مجلس در این زمینه پیشنهادی هم دارد؛ اینکه «نقاط ضعف برنامه نود رصد شده و به‌دنبال اصلاح باشند» و در عین‌حال تأکید می‌کند، «باید از نقاط مثبت این برنامه استفاده کرد و امیدواریم مجددا برنامه نود با مجری‌گری عادل فردوسی‌پور به آنتن برگردد.»
حال باید دید وعده مجلسی‌ها برای رایزنی با مسئولان صداوسیما با هدف بازگرداندن «نود» آیا از مرحله برنامه‌ریزی به مرحله اجرایی هم خواهد رسید تا شاید آن زمان بتوان به باز شدن گره کور پخش نشدن «نود» به دست نمایندگان ملت امیدوار بود.
 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.