ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : جمعه ، 16 مرداد 1405

کد خبر : 147543
 
آزادی ۷۶ زندانی جرایم غیرعمد با حمایت خیریه مهرماندگار رستمی
تاریخ خبر : 1405-04-01
     
 
 
     
متن خبر :

یزدان اسماعیلی، با تشریح اقدامات این مجموعه در حوزه حمایت از زندانیان جرایم مالی غیرعمد اظهار کرد: آزادی زندانیان جرایم غیرعمد یکی از مهم‌ترین محورهای فعالیت‌های اجتماعی این خیریه است که با هدف کاهش آسیب‌های ناشی از حبس سرپرستان خانواده و کمک به بازگشت آنان به زندگی عادی دنبال می‌شود.
وی با اشاره به همکاری مستمر این خیریه با انجمن حمایت از زندانیان افزود: خیریه مهرماندگار رستمی با اتکا به مشارکت خیرین و نیکوکاران و در چارچوب مسئولیت‌های اجتماعی خود تلاش کرده است زمینه بازگشت زندانیان جرایم غیرعمد به آغوش خانواده و جامعه را فراهم سازد.
اسماعیلی با تأکید بر آثار مثبت این اقدام گفت: بخش قابل توجهی از زندانیان جرایم غیرعمد به دلیل مشکلات مالی، بدهی یا ناتوانی در ایفای تعهدات اقتصادی روانه زندان می‌شوند؛ شرایطی که علاوه بر فرد زندانی، خانواده او را نیز در معرض مشکلات معیشتی، روحی و اجتماعی قرار می‌دهد. از این رو، حمایت از آزادی این افراد می‌تواند نقش مهمی در حفظ بنیان خانواده، کاهش آسیب‌های اجتماعی و بازگرداندن آنان به چرخه تولید و فعالیت اقتصادی ایفا کند.
مدیرعامل خیریه مهرماندگار رستمی در تشریح عملکرد این مجموعه در سال ۱۴۰۳ اظهار داشت: در این سال، مبلغ ۱۴ میلیارد و ۴۶۹ میلیون و ۵۳۸ هزار و ۳۹۷ ریال برای مشارکت در آزادی زندانیان جرایم غیرعمد اختصاص یافت که نتیجه آن آزادی ۴۹ زندانی بود. از این تعداد، ۳۷ نفر مرد و ۱۲ نفر زن بودند.
وی ادامه داد: روند حمایت از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۴ نیز تداوم یافت و این خیریه با تخصیص ۱۰میلیارد و ۳۰ میلیون ریال، زمینه آزادی ۱۹ زندانی را فراهم کرد. از این تعداد ۱۲نفر مرد و ۷ نفر زن بودند که با بازگشت آنان به خانواده، بخشی از مشکلات اقتصادی و اجتماعی ناشی از حبس کاهش یافت.
اسماعیلی همچنین به اقدامات انجام‌شده در سال جاری اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۵ تاکنون نیز مبلغ ۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال برای آزادی زندانیان جرایم مالی غیرعمد اختصاص یافته که به آزادی ۸ زندانی منجر شده است. از این میان، ۵ نفر به مناسبت هفته قوه قضائیه از زندان آزاد شدند.
وی با جمع‌بندی عملکرد این خیریه در سه سال اخیر افزود: مجموع کمک‌های خیریه مهرماندگار رستمی برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا زمان تهیه این گزارش به ۲۹ میلیارد و ۱۹۹ میلیون و ۵۳۸هزار و ۳۹۷ ریال رسیده است که حاصل آن آزادی ۷۶ زندانی و بازگشت آنان به کانون خانواده بوده است.
مدیرعامل خیریه مهرماندگار رستمی در پایان ابراز امیدواری کرد با تداوم مشارکت‌های مردمی و همراهی خیرین، زمینه آزادی تعداد بیشتری از زندانیان جرایم غیرعمد فراهم شود و اقدامات مؤثرتری در راستای حمایت از خانواده‌های نیازمند و کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه به ثمر برسد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.