ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 147202
 
مدیرکل: برای صیانت از بازار عزم جدی داریم

انتصاب معاون جدید بازرسی در اداره ‌کل صمت
تاریخ خبر : 1405-03-23
     
 
 
     
متن خبر :

محمدعلی محمدی در آئین تودیع و معارفه معاون نظارت و بازرسی این اداره‌کل، با بیان اینکه در حوزه صنعت و معدن، شاخص‌های استان در مسیر رشد و ارتقا قرار گرفته است، افزود: با تلاش‌های صورت‌گرفته، دستاوردهای ارزشمندی در بخش‌های مختلف حاصل شده و امروز صمت همدان می‌تواند با اتکا به ظرفیت‌های انسانی و مدیریتی خود، در مسیر تحقق اهداف کلان استان و کشور گام‌های مؤثرتری بردارد.
مدیرکل صمت استان همدان همچنین با اشاره به عملکرد مجموعه بازرسی و نظارت گفت: در این حوزه، اقدامات ارزشمندی انجام شده که نتیجه آن، کسب رتبه‌های برتر کشوری در میان استان‌ها بوده است؛ این موفقیت‌ها نشان‌دهنده عزم جدی همکاران در صیانت از بازار، کنترل تخلفات و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان است.
محمدی با خطاب قرار دادن بازرسان، بر ضرورت دقت، سلامت کاری و مسئولیت‌پذیری در انجام مأموریت‌ها تأکید کرد و گفت: کار خود را همانند گذشته به‌درستی و با دقت انجام دهید تا رضایتمندی مردم و مصرف‌کنندگان جلب شود چرا که مهم‌ترین سرمایه هر مجموعه، اعتماد عمومی‌ است.
وی در ادامه ضمن قدردانی از خدمات و تلاش‌های مرتضی بیدآبادی در دوران تصدی مسئولیت معاونت بازرسی، تصریح کرد: ایشان در مدت مسئولیت خود، با روحیه‌ای صادقانه، خالصانه و جهادی خدمت کرد و شایسته تقدیر و قدردانی است.
مدیرکل صمت استان همدان ضمن آرزوی توفیق برای "ابوالفضل رحمتیان" به عنوان مسئول جدید معاونت بازرسی، ابراز امیدواری کرد که با هم‌افزایی، همدلی و استمرار تلاش‌های جهادی، شاهد ارتقای بیش از پیش عملکرد این مجموعه در راستای خدمت‌رسانی بهتر به مردم استان باشیم.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.