ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 14 مرداد 1405

کد خبر : 114864
 
مکتب حاج قاسم سلیمانی طومار ظالمان را درهم می‌پیچد
تاریخ خبر : 1399-10-14
     
 
 
     
متن خبر :


 فرمانده انتظامی استان همدان معتقد است شهید حاج قاسم سلیمانی طومار ظلم و ظالمان جهان را در هم می‌پیچد.
سلمان امیری در گفت‌وگو با ایرنا اظهار کرد: یکسال از عروج ملکوتی سردار مقاومت می‌گذرد و در ۱۳ دی‌ماه سال گذشته دستان پلید شقی‌ترین انسان‌ها به خون پاک شهید سلیمانی آغشته و موجب عزادار شدن عدالت و حق‌طلبی شد.
وی افزود: شهید سلیمانی خاری در چشم دشمنان نظام و انقلاب اسلامی بود و پس از سال‌ها مجاهدت و جانفشانی در راه دفاع از کیان اسلامی و امنیت مردم به درجه رفیع شهادت نائل شد.
فرمانده انتظامی استان همدان با بیان اینکه حاج قاسم نمونه کم‌نظیری از مجاهدت، حق‌طلبی، تقوا و مردمداری بود ،افزود: این شهید والامقام انسانی باهوش، دلیر و شجاع بود و بر این اساس نیروهای مسلح این سرباز ولایت را به‌عنوان الگو و چراغ راه مورد توجه قرار دادند.
وی گفت: ولایتمدار و تابع محض ولی فقیه بودن، عشق و ارادت به اهل بیت عصمت و طهارت، اخلاص و تقوا این شهید را در زمره نیکان در راه حق قرار داد و درنهایت به آرزوی دیرین خود یعنی شهادت رسید.
فرمانده انتظامی استان همدان اظهار کرد: جهانیان نظارگر تشییع باشکوه و میلیونی شهید سلیمانی بودند و این حضور باشکوه نمایش قدرت، اقتدار و عزت ملت ایران اسلامی بود. امیری یادآوری کرد: این سرباز ولایت در جریان دفاع مقدس و جنگ تحمیلی و پس از آن در دفاع از حریم امنیت کشور جانانه حضور داشت و پاداش مجاهدت خود را با شهادت در راه حق دریافت کرد. وی اظهار کرد: با شهادت این بزرگمرد به‌طور حتم نام و یاد او به آیندگان منتقل شده و آیندگان نیز دلاورمردی‌های این سردار رشید را می‌ستایند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.