ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : يكشنبه ، 1 شهريور 1405

کد خبر : 103010
 
مسعود کمروند:

تلاش می‌کنم در جام تختی، کشتی بگیرم
تاریخ خبر : 1398-09-28
     
 
 
     
متن خبر :


 مسعود کمروند قهرمان طلایی استان در مسابقات انتخابی جام تختی این روزها با مصدومیت روبه‌رو است و حضور وی در رقابت‌های بین‌المللی جام تختی که دی ماه سالجاری در کرمانشاه برگزار می‌شود در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.
قهرمان 74 کیلوگرم نهاوند که در فینال انتخابی جام تختی دچار شکستگی دنده شد پزشک مسابقه ادامه کشتی را برای وی صلاح ندید اما این دلاور نهاوندی در حالی که از درد می‌نالید با تعصب و غیرتی مثال‌زدنی به کشتی ادامه داد و موفق به کسب مدال طلا شد، روز گذشته جویای حال این کشتی‌گیر شدیم مسعود کمروند با قدردانی از رئیس هیأت کشتی استان گفت: حمیدرضا یاری همواره جویای حال من بوده و این گونه حرکات به ما کشتی‌گیران روحیه و انگیزه می‌دهد.
وی افزود: در دیدار با حسین‌ خانی در فینال انتخابی جام تختی آسیب دیدم و دنده‌ام دچار شکستگی شد اکنون با فیزیوتراپی و مداوای سنتی تلاش می‌کنم بهبود یابم.
قهرمانی طلایی استان درباره حضور در مسابقات بین‌المللی جام تختی گفت: هنوز هیچ‌چیز مشخص نیست و با این آسیب‌دیدگی درگیر هستم، هنوز تمرینات خود را نتوانسته‌ام شروع کنم اما تلاش می‌کنم هرطور شده خود را برای حضور در این مسابقات آماده کنم.
وی تصریح کرد: متأسفانه در کشتی به آنچه استحقاقش را داشتم نرسیدم ولی امسال توانستم با حمایت هیأت کشتی استان و برادرم که مربی من است موفق باشم و اگر آسیب نمی‌دیدم با توانی 2 چندان در مسابقات بین‌الملی تختی شرکت می‌کردم.
 کمروند در پایان متذکر شد پس از سال‌ها رکود با حضور یاری در رأس هرم کشتی استان انگیزه مضاعفی پیدا کرده‌ایم و دوباره با برنامه‌ریزی انجام شده کشتی می‌رود تا به روزهای طلایی خود نزدیک شود باری وفاق را در کشتی استان به وجود آورد و کشتی‌گیران نیز در راستای تقدیر از وی تلاش می‌کنند تا بهترین نتایج را رقم بزنند و در آینده‌ای نزدیک شاهد شکوفایی کشتی استان در میادین داخلی و خارجی خواهیم بود.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.