ttttt1405-05-081405-05-18bool(false) 1405-05-081405-05-18bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : يكشنبه ، 18 مرداد 1405

کد خبر : 129478
 
معاون صنایع‌دستی کشور:

ابزارهای نوین حکمرانی در حوزه صنایع‌دستی تدوین می‌شود
تاریخ خبر : 1401-10-19
     
 
 
     
متن خبر :


 معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با بیان این که هر خانه این قابلیت را دارد که یک کارگاه صنایع‌دستی باشد، گفت: با هدف استفاده از ظرفیت‌های صنایع‌دستی ابزارهای نوین حکمرانی در این حوزه تدوین خواهد شد چرا که اعتقاد داریم ما با صنایع‌دستی ریشه‌های فرهنگی خود را اعلام و معرفی می‌کنیم.

ابزارهای نوین حکمرانی در حوزه صنایع‌دستی تدوین می‌شود. توجه به بیانات مقام معظم رهبری کلید گشایش درهای بسته صنایع‌دستی است.

مریم جلالی در نشست تعاملی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با معاونت صنایع‌دستی که با حضور مهندس سید عزت‌ا... ضرغامی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و انسیه خزعلی معاون امور زنان وخانواده ریاست‌جمهوری در محل سالن فجر این وزارتخانه برگزارشد، اظهار کرد: صنایع‌دستی اقتصاد هویت‌بنیان را زمینه‌سازی می‌کند. این وزارتخانه 3 حوزه فرهنگ، اقتصاد و اجتماع را پوشش می‌دهد و در این میان یکی از تأکیدهای مهم این وزارتخانه در حوزه صنایع‌دستی است.

وی با اشاره به نقش و جایگاه بانوان در حوزه صنایع‌دستی اضافه کرد: تلاش بانوان ما باعث شده تا شاهد تولید محصولات زیبای صنایع‌دستی باشیم.

جلالی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به صحبت‌های مقام معظم رهبری در دیدار با بانوان در هفته گذشته اظهار کرد: قرار است کارایی و کارامدی زنان را در حوزه‌های مختلف ببینیم. در ایران تعداد بسیار زیادی از فعالان حوزه صنایع‌دستی را بانوان تشکیل می‌دهند و نقش و جایگاه بالایی دارند.

 جلالی در ادامه گفت: ما با صنایع‌دستی ریشه‌های تاریخی خود را اعلام و معرفی می‌کنیم. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اقدامات مهمی در این حوزه انجام شده و در دولت سیزدهم برنامه‌های مهمی در این وزارتخانه در حوزه صنایع‌دستی در حال پیگیری و اجراست.

معاون صنایع‌دستی کشور یادآور شد: ۱۱ شهر و 3‌روستای جهانی داریم همچنین ۴۵ شهر و ۲۲‌روستای ملی ثبت شده که همه این‌ها مایه افتخار ما هستند. به حدی ظرفیت‌های صنایع‌دستی ما بالاست که انسان با دیدن این ظرفیت‌ها حیرت می‌کند.

وی اضافه کرد: ۷۰ درصد اشتغال در حوزه صنایع‌دستی را بانوان تشکیل می‌دهند. اگر ما حجم بازار داخلی را بررسی کنیم متوجه خواهیم شد که در سال ۱۴۰۰ سهم صادرات صنایع‌دستی اندک است. این جلسه برای این است که بتوانیم سهم خود را از بازارهای جهانی بگیریم.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.