ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 130558
 
شنیده4537
تاریخ خبر : 1401-12-07
     
   
     
متن خبر :

۱- ناتوانی شورای شهر در به‌روزرسانی کرایه تاکسی چالش ایجاد کرده‌است. گویا تاکسیرانان برخی خطوط در اعتراض به تعلل شورای شهر ساعتی دست از کار کشیده‌اند. گفتنی است به‌روز‌‌رسانی نرخ‌ها همسان با تورم از چالش بین تاکسیران و مسافران نیز خواهد کاست.

۲- شغل جدیدی به مشاغل کاذب اضافه شده است. گویا مشکل کمبود اسکناس در خودپردازها به‌قدری جدی شده که این روزها شاهد پدیده عجیب و بی‌سابقه‌ای به‌نام اسکناس‌فروشی هستیم. گفتنی است  افرادی در برابر شعب بانک‌ها در پایتخت مشاهده شده‌اند که در ازای فروش هر یک میلیون تومان اسکناس به متقاضیان، یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان از آنها دریافت می‌کنند.


۳- در وزارت ارتباطات، میهمان از صاحب‌‌خانه عزیزتر شده است. گویا وزارت ارتباطات می‌خواهد برای میهمانان خارجی که به کشور می‌آیند، سیمکارت‌های بدون فیلتر طراحی کند. گفتنی است دلیل این اقدام این است که وزارت ارتباطات پی‌برده توریست‌ها و گردشگران خارجی در کشور به دلیل فیلترینگ 2 پلتفرم واتس‌اپ و اینستاگرام کمی دچار مشکل شده‌اند! البته این وزارتخانه هنوز نسبت به مشکلات کاربران ایرانی در اینترنت اظهار‌نظری نداشته است.

۴- کارشناسان، اظهار‌نظر درباره تصمیمات دولت را سخت می‌دانند. گویا دلیل این سختی انتشار کمی از نکات مطرح شده در جلسات تصمیم‌گیری است که امکان اظهارنظر دقیق کارشناسی را سلب می‌کند. گفتنی است برخی کارشناسان این وضعیت را به جعبه سیاه در برابر وعده اتاق شیشه‌ای و شفافیت در تصمیم‌گیری‌‌ها تشبیه کرده‌اند.

۵- برخی رسانه‌ها، فعالان رسانه‌ای و اساتید ارتباطات به توقیف روزنامه سازندگی واکنش نشان داده‌اند. گویا این واکنش‌ها بیشتر بر مقایسه تیترهای تند بدون تاوان روزنامه‌های مخالف کابینه روحانی با این توقیف استوار است. گفتنی است روزنامه هم‌میهن با تیتر «روزگار آزادی حمله به دولت» ضمن بازخوانی «مشتی از خروار» تیترهای تند و بدون تاوان روزنامه‌های مخالف کابینه روحانی، به توقیف روزنامه سازندگی در دولت سیزدهم، به اتهام انتشار چند تیتر انتقادی، از جمله، «دور افتخار با بورکینافاسو» و «طغیان گوشت»، واکنش نشان داده است.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.