ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : جمعه ، 23 مرداد 1405

کد خبر : 103936
 
نقش شهید سلیمانی در ایجاد وحدت بین ملت‌های اسلامی
تاریخ خبر : 1398-10-17
نویسنده : فیض‌ا... مظفرپور
     
   
     
متن خبر :

 شهادت بزرگ مرد جبهه مقاومت سپهبد شهید قاسم سلیمانی آن‌چنان که مقام معظم رهبری در دیدار با خانواده این شهید فرمود: «سردار سلیمانی همان‌گونه که شخصیت بزرگی بود شهادتش نیز بزرگ بود.»
اعلام 3 روز عزای عمومی در کشور از طرف رهبر معظم انقلاب نیز خود دلیل دیگری بر بزرگی و عظمت این شهید والامقام و نقش و جایگاه برجسته او در تحولات دفاعی و امنیت کشور و کشورهای محور مقاومت می‌باشد.
این شهید بزرگوار مصداق بارز «اشدا‌ء علی الکفار و رحماء بینهم» می‌باشد. نمونه بارز این نوع برخورد عزتمندانه شهید سلیمانی، سخنان سال گذشته آن بزرگوار در یادواره شهدای عملیات رمضان در همدان می‌باشد که سردار سلیمانی خطاب به ترامپ رئیس‌جمهور مغرور و تروریست آمریکا گفت: ترامپ قمارباز حریف تو من خودم هستم و تو کوچکتر از آنی که حریف رهبر من باشی» که نشانه اوج عزت و اقتدار این شهید در مقابل دشمنان همانگونه که در قرآن فرموده «اشد علی الکفار» بود. درحالیکه سپهد شهید سلیمانی در برخورد با دوستان و برادران دینی در کشور‌های محور مقاومت بسیار متواضعانه بود. به‌ویژه در داخل کشور وی یک شخصیت محبوب در بین تمامی جناح‌ها و گروه‌های سیاسی بود و رابطه و تعامل خوبی با همه آن‌ها داشت.
علاوه‌بر اینکه محبوب قلب ملت بود و این محبوبیت به‌دلیل همان عمل به دستور قرآنی «رحماء بینهم» است که شهید سلیمانی نمی‌خواست، درحالیکه دشمنان زیادی در خارج وجود دارد. گروه‌های سیاسی داخلی که همگی معتقد به نظام و قانون اساسی و رکن رکین آن ولایت فقیه هستند. به‌دلیل پاره‌ای اختلاف سلایق در شیوه اداره کشور با هم دچار نزاع و اختلاف شوند، زیرا بنابر فرموده قرآن، اختلاف و تنازع موجب از بین‌رفتن قدرت و توان مسلمان‌ها می‌شود و آن‌ها را در مقابل دشمنان سست می‌کند.
امام راحل عظیم‌الشأن نیز همواره بر حفظ وحدت تأکید می فرمودند و وحدت کلمه را رمز پیروزی می‌دانستند همچنانکه مقام معظم رهبری خلف صالح امام نیز همواره گروه‌های سیاسی و جناح‌ها را به حفظ وحدت دعوت می‌کنند.
زیرا دشمنان همواره از وجود اختلاف بین مسئولان خوشحال شده و از وحدت آن‌ها غمگین و ترسان می‌شوند.
سردار شهید سلیمانی نه‌تنها در زمان حیات منادی وحدت بود بلکه خون پاک این شهید برگوار نیز موجب وحدت در بین محور مقاومت از لبنان و سوریه و عراق و ایران گرفته تا حماس در فلسطین و مردم مسلمان یمن گشته است.
به‌ویژه آنکه در ماه‌های اخیر با توطئه دشمنان اختلافاتی در عراق بین خود عراقی‌ها و یا حتی برخی موضع‌گیری‌های منفی علیه کشورمان شکل گرفته بود.
در داخل کشور نیز اختلافات سیاسی باتوجه به نزدیکی انتخابات و مشکلات بروز کرده در کشور بعد از قضایای بنزینی، افزایش یافته بود.
شهادت سردار سلیمانی همه مسئولان و گروه‌ها و جناح‌های سیاسی را متحد کرد زیرا همه می‌دانیم دشمن اصلی ما آمریکا و اذنابش هستند و تنها راه پیروزی حفظ وحدت کلمه است. باید از اسوه حسنه سردار سلیمانی در این زمینه درس بگیریم و با خودی‌ها مهربان و با کفار و دشمنان اسلام نامهربان باشیم و با دشمن با شدت برخورد کنیم و انتقام سختی که مقام معظم رهبری فرمود در انتظار دشمنان اسلام و تروریست‌های بین‌المللی و در رأس آنها آمریکا و ترامپ می‌باشد را از آنها بگیریم ، زیرا کوتاه‌آمدن و نرمش در مقابل دشمن، او را گستاخ‌تر می‌کند و مقاومت و شدت عمل در مقابل آن‌ها به عقب‌نشینی آنان منجر خواهدگشت. این موضوع را در طول 40 سال گذشته بارها آزموده‌ایم و تنها راه ملت ایران مقاومت در برابر مستکبرین عالم به سرکردگی آمریکاست.
 این درسی است که شهید سلیمانی به ما و محور مقاومت داده است

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.