ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 114723
 
شنیده3936
تاریخ خبر : 1399-10-08
     
   
     
متن خبر :

۱- مجلس، پیشنهادهای «دولت سایه» در اصلاح بودجه را دریافت کرده است. گویا نشست مشترک دبیران کارگروه‌های اقتصادی دولت سایه با ۱۹ نماینده مجلس شورای اسلامی برای ارائه راهکارهای پیشنهادی درباره لایحه بودجه، در دفتر سعید جلیلی برگزار شده است. گفتنی است جلیلی از داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ پس از آن انتخابات، با الگوبرداری از برخی کشورها اقدام به تشکیل دولت سایه کرده است.

۲- عزت‌ا... ضرغامی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و فضای مجازی، با لغو یک سخنرانی، داوطلبی خود در انتخابات ریاست جمهوری را قطعیت بخشید. گویا وی اعلام کرده به‌دلیل شبه انتخاباتی امسال در مراسم ۹ دی سخنرانی نخواهد داشت. گفتنی است با تصمیم شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، قرار بود ضرغامی در مراسم کرمان سخنرانی کند.

۳- شورای نگهبان نیز مانند وزارت کشور برای انتخابات ۱۴۰۰ فراخوان منتشر کرده است. گویا شورای نگهبان از دانشجویان، دانش‌آموختگان و نخبگان سراسر کشور برای شرکت در رقابت علمی «ایده‌نگاری بحران کرونا و مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰» دعوت کرده است. گفتنی است این فراخوان‌ها در شرایطی منتشر می‌شود که مجلس در اصلاح قانون انتخابات با ثبت‌نام الکترونیکی داوطلبان ریاست جمهوری مخالفت کرده است.

۴- گرانی بیشتر تخم‌مرغ در راه است. گویا سازمان دامپزشکی با حکم قضایی مرغداران را تحت فشار قرار داده است که به‌دلیل تأثیر نداشتن واکسن آنفلوآنزا، گله‌های مرغ تخمگذار بالای 70 هفته به کشتارگاه فرستاده شود. گفتنی است این اتفاقات به‌معنی کاهش بیشتر عرضه و افزایش دوباره قیمت تخم مرغ در بازار است.

۵- با اجرای قانون جدید چک بانک‌ها تقریبا نیمی از مشتریان خود را از دست می‌دهند. گویا یکی از موانع جدی و اصلی که در کارکرد چک تأثیرگذار خواهد بود ماده ۸ قانون اصلاح چک ۱۳۹۷ است که در آن صادرکننده چک باید حتما مبلغ و تاریخ سررسید چک را در سامانه یکپارچه بانک مرکزی ثبت کند که با فرهنگ کاری در ایران همخوانی ندارد. گفتنی است طبق آمارهای اعلام شده اکنون تعداد زیادی از تراکنش‌های مالی از طریق چک انجام می‌شود که با این قانون با مشکل مواجه خواهد شد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.