ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 119419
 
شنیده4114
تاریخ خبر : 1400-06-08
     
   
     
متن خبر :

۱- موج جدیدی از قطعی برق در استان آغاز شده است. گویا مشکل برق کشور که پیش‌بینی شده بود تا پایان مردادماه طول خواهد کشید، رفع نشده است.گفتنی است از نگاه برخی دلیل قطعی ها صادرات برق کشور به کشورهای همسایه است.

۲- رایزنی با مدیران سیاسی اسبق و با سابقه استان برای پذیرش استانداری در استان‌های همجوار آغاز شده است. گویا انتصاب یک همدانی به استانداری یکی از استان‌های همجوار استان، قطعی شده است. گفتنی است یکی از آسیب‌های مدیریتی در استان این است که برخی مدیران سیاسی استان همدان در بیرون از استان شناخته‌شده‌تر هستند.

۳- دستگاه ‌های کارت خوان از عوامل عمده فرار مالیاتی هستند. گویا ۴۰ تا ۴۵ درصد از حدود ۱۰ میلیون دستگاه کارتخوان در کشور که کار نقل و انتقال پول را انجام می‌دهند، مورد هیچ نظارتی از سوی سازمان‌های مالیاتی قرار نمی‌گیرند که این خود می‌تواند باعث فرار مالیاتی شود. گفتنی است سهل‌الوصول‌ترین و در دسترس‌ترین مالیات برای دولت، مالیات کارمندان است.

۴- خرید تضمینی دام تنها به نفع دولت است. گویا  دولت دام زنده را از دامداران کیلویی ۲۶ هزار تومان یعنی به یک چهارم قیمت واقعی خریداری می کند. گفتنی است کمبود و گرانی نهاده دامی، دامداران را  مجبور کرده که دام خود را به این قیمت تضمینی  به دولت بفروشند.

۵- زیر سوال قرار گرفتن واکسن‌های موجود در کشور دلیلی شده تا واکسیناسیون با استقبال گروه‌های هدف واقع نشود. گویا از هر چهار سالمند یک نفر واکسن نزده که  ۲۵ درصد از سالمندان بالای ۵۰ سال که حدود ۴ میلیون نفر هستند را شامل می‌شود. گفتنی است مدیریت واکسیناسیون در کشور نیز از ابتدا نابسامان بوده است.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.