ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 116725
 
اهدای عضو یک جوان در فامنین به 4 بیمار زندگی بخشید
تاریخ خبر : 1400-01-17
     
 
 
     
متن خبر :


 خانواده جوان مرگ مغزی ساکن فامنین با اهدای اعضای حیاتی بدن فرزند خود به 4 بیمار نیازمند عضو، زندگی دوباره بخشید.
مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان، گفت: این نخستین اهدای عضو در سالجاری است که با رضایت خانواده بیمار مرگ مغزی فامنینی در استان همدان رقم خورد.
مجید حمیدی بیان کرد: این مرد ۳۱ ساله به‌دلیل مسمومیت دارویی چند روزی در بیمارستان مهر ملایر بستری بود اما به‌دلیل تأثیر این مسمومیت بر مرگ مغزی دیگر امیدی به بازگشت به زندگی برای او وجود نداشت.
وی افزود: با رضایت خانواده این مرد متأهل به بیمارستانی در استان تهران منتقل و کبد، کلیه‌ها و قلب او اهدا شد.
حمیدی یادآوری کرد: سال گذشته ۱۵ مورد رضایت‌گیری برای اهدای عضو صورت گرفت اما 3 مورد آن موفق نبوده و ۱۲ مورد پیوند موفق در سال ۹۹ صورت گرفت.
به گزارش ایرنا، وی اظهار کرد: بسیاری از خانواد‌ها با وجود پی بردن به مرگ مغزی فرزندشان در روزهای نخست بیماری از اهدای عضو خودداری می‌کنند اما با گذشت اندک زمانی و وساطت افرادی دلسوز در بدنه خانواده همچنین اطمینان از عدم ادامه حیات فرزندشان، به اهدای عضو رضایت می‌دهند.
حمیدی ابراز امیدواری کرد: فرهنگ اهدای عضو در جامعه نهادینه شود تا شاهد کاهش صف انتظار برای عضو پیوندی باشیم.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.