ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 132922
 
از فردا کلید می‌خورد

جشنواره مبل و منبت در ملایر
تاریخ خبر : 1402-04-07
     
 
 
     
متن خبر :


ملایر - سحر یوسفی - خبرنگار همدان پیام: چهارمین جشنواره مبل و منبت همراه با تخفیفات ویژه و برنامه‌های متنوع ، از عید قربان تا غدیر ، ۸ تا ۱۶ تیرماه در شهرستان ملایر برگزار می‌شود.

فرماندار ملایر در نشست هماهنگی چهارمین جشنواره مبل و منبت ملایر که با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی ، فعالان بخش خصوصی و اصحاب رسانه برگزار شد ، اظهار کرد : یک ایران ، امروز نگاهش به ملایر است و از اقصی نقاط کشور در این جشنواره حضور پیدا می‌کنند .

سلمان اسماعیلی گفت :. دولت و حاکمیت پای کار است و فعالان بخش خصوصی نیز با وفاق و وحدت برای برگزاری باشکوه‌تر این جشنواره باید تلاش کنند .
وی ، این جشنواره را فرصتی برای رشد و توسعه و پیشرفت ملایر دانست و تصریح کرد : با جهانی شدن مبل و منبت ملایر ، افقی برای ما ترسیم شده است که باید تلاش کنیم به آن برسیم و به سمت و سوی جهانی شدن حرکت کنیم .

اسماعیلی ، این رویداد ملی را فرصتی ناب و کم نظیر برای معرفی هر چه بیشتر جهان‌شهر ملایر ، تثبیت نشان‌های ملی و جهانی ، رونق اقتصادی ، تقویت گردشگری و ارتقا نشاط اجتماعی برشمرد و گفت : برگزاری این جشنواره سهم بسزایی در معرفی افتخارات ملی و جهانی و ظرفیت‌های طبیعی ، تاریخی و فرهنگی ملایر خواهد داشت و مطمئنا مردمان با فرهنگ ملایر میزبان شایسته‌ای برای میهمانان و گردشگران عزیز خواهند بود.

فرماندار گفت : از تمامی گردشگران داخلی و خارجی دعوت می‌‌کنم تا با سفر به دیار کریمان و حضور در این رویداد بزرگ ملی ضمن تجربه خریدی مطمئن و استفاده از جاذبه‌ها و برنامه‌های متنوع فرهنگی، میهمان کهن‌شهر ملایر باشند.

 حضور سفرای ارمنستان، گرجستان و عراق در افتتاحیه جشنواره مبل ملایر
شهردار ملایر نیز در این نشست با اشاره به برگزاری جلسات متعدد در راستای برگزاری این جشنواره به بهترین شکل ممکن ، گفت : افتتاحیه جشنواره مبل‌و‌منبت ، همزمان با عید سعید قربان ۸ تیرماه در باغ تاریخی سیفیه برگزار می‌شود و مجموعه جهان کوچک (مینی‌ورلد) نیز همزمان با عید سعید غدیرخم، ۱۶ تیر میزبان مراسم اختتامیه جشنواره مبل و منبت ملایر است.

مجید فرجی با بیان اینکه در شهرهای جوکار ، زنگنه ، سامن و روستای دهنوی‌آورزمان نیز جشنواره برگزار می‌شود ، گفت : هر روز شاهد جشن‌ها و برنامه‌های فرهنگی متعددی در نقاط مختلف شهرستان هستیم .

وی با اشاره به اینکه  برنامه افتتاحیه و اختتامیه به صورت برجسته‌تر و با حضور میهمانان کشوری برگزار می‌شود ، بیان‌کرد : در مراسم افتتاحیه جشنواره ، سفرای ارمنستان ، گرجستان و عراق شرکت می‌کنند و رایزنان اقتصادی از کشورهای مختلف از این رویداد در ملایر دیدن خواهند کرد.

فرجی با بیان اینکه در بحث برندینگ اقدامات بزرگی از چند ماه گذشته انجام شده است ، گفت : توسط گروه ماموت برندی برای مبل و منبت ملایر طراحی شد که تمام آثار باستانی ، تاریخی و فرهنگی و ... ملایر در آن دیده شده که بزودی در سطح کشوری از آن رونمایی می‌شود.

وی با اشاره به آذین بندی ، نصب پرچم‌ها و بنرها ، المان‌ها ، المانهای نوری ، گل‌کاری ، ساماندهی فضای سبز ، ساماندهی پارک‌ها و آماده‌سازی شهر برای پذیرایی مطلوب از مسافران ، افزود : پوسترهای خیرمقدم و خوشامدگویی به زبان ترکی و کردی در ورودی شهر از سمت خیابان همدان ، عربی و لری از سمت خیابان بروجرد و فارسی و انگلیسی از سمت خیابان اراک نصب شده است .

به گفته فرجی ، پوسترهای جشنواره در شهرهای اراک ، بروجرد ، نهاوند و همدان نیز نصب می‌شود .

وی گفت : تیزر تبلیغاتی جشنواره مبل و منبت به مدت ۵۴۰۰ ثانیه به صورت گسترده و در چندین نوبت از شبکه‌های سراسری در حال پخش است و مراسم افتتاحیه و اختتامیه جشنواره به صورت زنده از شبکه های سراسری پخش
خواهد شد.

 ملایر آمادگی اسکان بیش از ۱۰۰۰ مسافر را دارد  

رئیس میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری ملایر در این نشست گفت : تمامی مراکز اقامتی برای اسکان مسافران و گردشگران مهیا شده و این شهرستان آمادگی اسکان روزانه بیش از ۱۰۰۰ مسافر را دارد.

ابراهیم جلیلی افزود : حدود ۲۶۰ اتاق و ۱۱۰۰ تخت برای اسکان مسافران و گردشگرانی که برای حضور در جشنواره مبل و منبت وارد این شهرستان می‌شوند، پیش‌بینی شده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد : ظرفیت اسکان مسافران بیشتری را در این شهرستان داریم و افزایش تعداد اتاق‌ها از ۲۶۰ مورد به حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ اتاق را نیز پیش‌بینی کرده‌ایم.

شایان ذکر است ؛ به خریداران مبل و منبت در طول جشنواره  ۱۰ درصد تخفیف داده می‌شود و از بین خریدان به یک نفر به قید قرعه یک دستگاه خودرو شاهین اهدا خواهد شد .

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.