ttttt1405-05-231405-06-02bool(false) 1405-05-231405-06-02bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 2 شهريور 1405

کد خبر : 109011
 
هاکی استان صاحب رئیس شد
تاریخ خبر : 1399-03-13
     
 
 
     
متن خبر :

 روز گذشته مجمع هیأت هاکی استان برگزار شد و این رشته صاحب رئیس جدید شد.
مجمع انتخابات هیأت هاکی استان روز گذشته به ریاست مدیرکل ورزش و جوانان، رئیس فدراسیون هاکی و اعضای مجمع در سالن اجتماعات اداره ورزش و جوانان استان برگزار شد و درنهایت حسین ترابی با کسب اکثریت آرا به‌مدت 4 سال سکان‌دار هدایت هاکی استان شد.
هاکی در استان همدان در گذشته جایگاه خوبی داشت و در سال‌های نه‌چندان دور یکی از قدرت‌های هاکی کشور بود و همواره بازیکنان همدانی در ترکیب تیم‌های ملی حضور پررنگی داشتند.
هاکی‌بازان همدان در لیگ‌های کشور نیز خوش درخشیدند و سال‌ها در سطح نخست هاکی کشور میدان‌داری کردند.
هاکی‌بازان دختر و پسر استان پس از سال‌ها حضور در لیگ و در ترکیب تیم‌های ملی کارنامه قابل قبولی از خود بر جای گذاشتند. در سال‌های اخیر هاکی استان با افت محسوسی روبه‌رو شد و امروز دیگر از آن صلابت وجایگاه خبری نیست.
زمانی محمود کوثری، شاطری، مرحوم صفی‌زاده وتنی چند از بزرگان هاکی امور این رشته را در دست داشتند و در آن سال‌ها هاکی با ریاست جواد جعفری سال‌ها در سطح کشور خوش ‌درخشید و همواره یکی از قطب‌های هاکی در کشور محسوب می‌شد.
با کنار رفتن بزرگان هاکی، نیروهای جانشین نتوانستند روند رو به رشد این رشته را تداوم بخشند و هاکی استان روزبه‌روز ضعیف‌تر شد.
روز گذشته 2 کاندیدای جوان و باانگیزه که آشنایی چندانی نیز با ورزش هاکی ندارند قدم به عرصه انتخاب ریاست هیأت گذاشتند.
علی ثقفی، یکی از کاندیداها که کارمند علوم پزشکی است و تجربه ریاست هیأت دوچرخه‌سواری را نیز در کارنامه خود دارد، این‌بار شانس خود را در هاکی جست‌وجو کرد تا بتواند ریاست در این هیأت را نیز تجربه کند.اما پیش از ر‌أی‌گیری در اعتراض به روند انتخاب از نامزدی ریاست انصراف داد.
وی دلیل استعفای خود را دخالت رئیس فدراسیون هاکی در این انتخابات عنوان کرد و گفت: این رقابت سالم نیست و از وزارت ورزش درخواست دارم بر نحوه انتخابات هیأت‌های شهرستانی نظارت بیشتری داشته باشد. ثقفی افزود: طبق قوانین انتخابات مجامع، سرپرست یک هیأت ورزشی نباید از کاندیداهای هیأت باشد تا دخل و تصرفی در آرا نداشته باشد.
دیگر کاندیدای انتخابات حسین ترابی، کارمند دانشگاه آزاد و از قهرمانان دونده استان است، وی که چند صباحی سرپرستی هاکی را به عهده داشت حالا عزم خود را برای ریاست جزم کرده و قدم به کارزار انتخابات گذاشته است و با انصراف ثقفی به تنهایی در رأی‌گیری شرکت کرد.
در نهایت رأی‌گیری انجام شد و حسین ترابی با کسب12 رأی از مجموع 14 رأی مأخوذه به‌مدت 4 سال هدایت هیأت هاکی استان را به‌دست گرفت.
در این مجمع مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان به جایگاه هاکی استان اشاره کرد و گفت: هیأت هاکی از هیأت‌های فعال و با استعداد استان است و می‌تواند جایگاه بهتری در کشور داشته باشد.
محسن جهانشیر افزود: حمایت از هاکی را در دستور کار داریم و امیدواریم نفر پیروز انتخابات، با مدیریت و بهره‌گیری از دانش پیشکسوتان این رشته، بتواند هاکی را به سرمنزل مقصود برساند.
رئیس مجمع هیأت هاکی استان خواهان انسجام و وحدت در خانواده هاکی شد و ابراز امیدواری کرد که دوباره هاکی استان بتواند در سطح کشور بدرخشد.
در این مجمع قرار بود معاون هماهنگی امور استان‌های وزیر ورزش و جوانان نیز حضور داشته باشد. که به دلایلی این سفر لغو شد و انتخابات در غیاب معاون امور استان‌ها برگزار شد.
این انتخاب را به فال نیک می‌گیریم و امیدواریم که وی بتواند با سود بردن از تجربه اهالی حاکی این رشته را به جایگاه خود برساند. امیدواریم که رؤسای هیأت‌ها در تعامل با رسانه‌ها بتواند گام‌های بلندی در راستای اعتلای ورزش استان بردارند.
بزرگ‌ترین مشکل هیأت‌های ورزش منابع مالی است که اگر رؤسای هیأت‌ها بتوانند منابع مالی خود را حل کنند، می‌توانند موفق باشند و امیدواریم که رئیس جدید هیأت هاکی نیز با تأمین منابع مالی مشکلات پیش روی هیأت را حل کرده و گام‌های بلندی در راستای اعتلای این رشته بردارد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.