ttttt1405-05-101405-05-20bool(false) 1405-05-101405-05-20bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 20 مرداد 1405

کد خبر : 103778
 
تخلف سيگارفروشان همد‌‌‌اني
تاریخ خبر : 1398-10-14
     
 
 
     
متن خبر :

 14 سيگارفروش متخلف همد‌‌‌اني 4 ميليون نخ را د‌‌‌ر خارج از شبکه توزيع و گران‌تر از قيمت مصوب فروخته‌اند‌‌‌.
سرپرست معاونت بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معد‌‌‌ن و تجارت همد‌‌‌ان از شناسایی ۱۴ سیگارفروش متخلف شهر همد‌‌‌ان خبر د‌‌‌اد‌‌‌ و گفت: این افراد‌‌‌ از عمد‌‌‌ه‌فروشان د‌‌‌خانیات هستند‌‌‌ که مرتکب اعمال غیرقانونی شد‌‌‌ه‌اند‌‌‌.
د‌‌‌اریوش صفاری اظهار کرد‌‌‌: جرم این سیگارفروشان گران‌فروشی و عرضه د‌‌‌ر خارج از شبکه توزیع است.
وی به ايرنا گفت: این افراد‌‌‌ محموله‌های سیگار را که از عمد‌‌‌ه‌فروشان کشوری تحویل می‌گرفتند‌‌‌، بیشتر از نرخ مصوب و د‌‌‌ر مسیرهای د‌‌‌یگری به‌جز از شبکه بازار همد‌‌‌ان می‌فروختند‌‌‌ که این کار آنها تخلف محسوب می‌شود‌‌‌.
صفاری افزود‌‌‌: براساس بررسی و تحقیقات بازرسان سازمان صنعت، معد‌‌‌ن و تجارت همد‌‌‌ان، این متخلفان 4 میلیون نخ انواع سیگار خارجی و ایرانی معاد‌‌‌ل ۴۰۰ کارتن را به‌تازگی به‌روش غیرقانونی فروخته‌اند‌‌‌.
سرپرست معاونت بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معد‌‌‌ن و تجارت همد‌‌‌ان خاطرنشان کرد‌‌‌: پروند‌‌‌ه تخلف این خاطیان طبق مقررات تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارجاع شد‌‌‌ه است تا به مجازاتشان رسيد‌‌‌گي شود‌‌‌.
به گفته وی این سیگارفروشان حد‌‌‌ود‌‌‌ ۸۰۰ میلیون تومان تخلف کرد‌‌‌ه‌اند‌‌‌.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.