ttttt1405-05-101405-05-20bool(false) 1405-05-101405-05-20bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 20 مرداد 1405

کد خبر : 121470
 
بهره‌برداری از ۳ هزار واحد مسکن روستایی در دهه فجر در همدان
تاریخ خبر : 1400-10-09
     
 
 
     
متن خبر :

در سال ۱۴۰۰ بیش از ۲۷۰میلیارد تومان اعتبار عمرانی در راستای بهسازی در محیط روستاها در اختیار بنیادمسکن همدان قرار گرفت و بیش از ۴۵۵ پروژه اجرایی در سطح روستاهای استان تعریف شده است.
مدیرکل بنیادمسکن استان گفت: برای سال آینده ۳۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به ازای کمک به اجرا و بازنگری طرح‌های هادی روستایی استان منظور شده است.
به گزارش ایسنا، حسن ظفری بیان کرد: علاوه بر این، اعتباری معادل ۱۵هزار میلیارد تومان بابت قیر یارانه‌ای تعریف شده که از این مقدار حدود ۲۰ درصد به بنیاد مسکن اختصاص می‌یابد و میزان سهم‌بری استان همدان از قیر اعتباری سال ۱۴۰۱ رقم قابل ملاحظه‌ای خواهد بود. وی در رابطه با پروژه مسکن ملی بیان کرد: در قالب این طرح در شهر همدان یک پروژه ۱۲۰واحدی در شهرک بهشتی داریم که پیشرفت قابل ملاحظه‌ای را در ۴ ماه گذشته داشته و در قالب ۶ بلوک است. ظفری ادامه داد: علاوه بر این، پروژه ۶۹۰ واحدی دیگری نیز در شهرک بهشتی وجود دارد که حدود ۳ ماه است که کار عمرانی آن آغاز شده و 5/5هکتار زمین را از راه و شهرسازی در اختیار گرفته و نقشه اجرایی آن نیز تهیه شده است.
مدیرکل بنیادمسکن استان تصریح کرد: کار گودبرداری این پروژه ظرف ۱۵روز گذشته آغاز و ۸۰درصد آن انجام شده است، به عبارت دیگر ۹۱ هزار مترمربع بنا در 5/5 هکتار زمین در ۱۸بلوک اجرایی تعریف و طراحی شده است و به محض اخذ پروانه ساختمانی کار اجرایی و عمرانی آن آغاز می‌شود.  وی درباره پروژه شهرک فرهنگیان نیز اظهار کرد: صورتجلسه شده است که این پروژه به بنیادمسکن استان تحویل داده شود، اما تاکنون این اتفاق نیفتاده و هر زمان این پروژه تحویل داده شود آمادگی داریم کار اجرایی و عملیاتی آن را برنامه‌ریزی و آغاز کنیم. به گفته مدیرکل بنیادمسکن استان همدان، تسهیلگری در فرایند تولید مسکن ضرورتی است که باید در همدان و کشور اتفاق بیفتد و همه لایه‌ها نیز باید برای نهضت ملی مسکن مسئولیت‌پذیر باشند.
ظفری در ادامه درباره بهسازی و نوسازی مسکن روستایی مطرح کرد: مسکن روستایی در قالب تسهیلات ۲۰۰میلیون تومانی تعریف شده و در آینده نزدیک به بانک‌های عامل برای عقد قرارداد ابلاغ می‌شود.  وی ادامه داد: ۱۲هزار و ۳۵۰ فقره سهمیه استان در بخش بهسازی و نوسازی مسکن روستایی در سال ۱۴۰۰ است که از این رقم، ۱۱هزار و ۴۵۰ فقره تخصیص به استان ابلاغ شده است.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.