|
۱- اصلاح طلبان نشست فوق العاده داشته اند. گویا این نشست دیشب برگزار شده است. گفتنی است بررسی انتقادات از طرح سرا و تصمیم گیری درباره آن محور اصلی نشست فوق العاده شورای عالی اصلاح طلبان کشور بوده است
۲- امکانات ستادهای احمدی نژاد به نفع اصولگرایان در انتخابات مجلس فعال می شود. گویا با انصراف لاریجانی از انتخابات مجلس، مشکل احمدی نژادی ها با اصولگرایان حل شده است. گفتنی است احمدی نژاد بارها از مشکل خود با لاریجانی ها سخن گفته بود.
۳- تاج زاده در سفر خانوادگی به همدان در جلسه ای حزبی نیز حاضر شده است. گویا حزب اتحاد ملت میزبان تاج زاده در این نشست حزبی بوده است. گفتنی است سفر معاون سیاسی وزارت کشور دولت اصلاحات به همدان به همراه خانواده در فضای مجازی بازتاب بسیاری در معرفی اماکن گردشگری همدان داشته است.
۴- پیشنهاد تشکیل ستاد جنگ در استان ها ارائه شده است.گویا این پیشنهاد را پزشکیان نائب رئیس مجلس ارائه داده است. گفتنی است هدف از تشکیل این ستاد کاهش تاثیر تحریم ها در استان ها است.
۵- طرح مسکن ملی با انتقادات فراوانی مواجه شده است. گویا پیش پرداخت ۳۰ درصدی و تسهیلات ۱۸ درصدی محور اصلی این انتقادات است. گفتنی است پیش بینی می شود با توجه به شرایط این طرح ، افراد مستضعف نتوانند از آن بهره مند شوند.
|