ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

کد خبر : 147454
 
سقف افزایش اجاره‌بها در همدان ۲۵ درصد تعیین شد
تاریخ خبر : 1405-03-30
     
   
     
متن خبر :


عباس نجفی با اشاره به اجرای قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها اظهار کرد: تمام قراردادهای اجاره باید در سامانه‌های رسمی‌«خودنویس» یا «کاتب» ثبت شوند و دستگاه‌های نظارتی موظف به رصد مستمر بازار هستند.
وی در گفت‌وگو با فارس گفت: مشاوران املاک متخلف علاوه بر برخورد قانونی، با اتهاماتی همچون فرار مالیاتی و کتمان درآمد مواجه شده و امکان ابطال پروانه فعالیت آنان وجود دارد. دادستان عمومی‌و انقلاب مرکز استان همدان گفت: همچنین موجرانی که بیش از سقف مصوب اقدام به افزایش اجاره‌بها کنند، از معافیت‌های مالیاتی محروم شده و مشمول جریمه خواهند شد.
وی از پلمب ۱۰ بنگاه معاملات ملکی متخلف خبر داد و افزود: این واحدها با تخلفاتی نظیر تبانی در معاملات و استفاده از کارت‌خوان‌های غیرمرتبط، در افزایش غیرقانونی اجاره‌بها نقش داشته‌اند که برای آن‌ها پرونده قضایی تشکیل شده است.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.