ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 126163
 
فرماندار نهاوند در جمع نمازگزاران:

خدمات و اقدامات دولت زیر ساختی است
تاریخ خبر : 1401-06-06
     
 
 
     
متن خبر :


 فرماندار نهاوند در سومین روز از هفته دولت در جمع نمازگزاران از اقدامات دولت و برنامه‌های زیرساختی او برای تقویت و افرایش کیفیت زندگی مردم و اقتصاد و معیشت جامعه سخن گفت.

ضرغام احمدوند گفت؛ برجام پیشرفت خوبی دارد و تا زمانی که تمام خواسته‌های جمهوری اسلامی تأمین و تمکین نشود،این مذاکرات ادامه دارد و در ماه‌های آینده شاهد اقدامات خوبی در این باره خواهیم بود.

در یک سال دولت اگرچه قضاوت آن زودهنگام است اما معتقدیم اتفاق های خوبی در حوزه وام ها و تسهیلات رخ داده و قابل توجه است.

برخی اقدامات زیر ساختی است و نیاز به زمان دارد و انتظار داریم مردم با وجود همه مشکلات موجود همراه باشند و با تلاش مسئولین و همراهی نماینده وتعامل حجت الاسلام مغیثی و ما به‌عنوان خادم شما در فرمانداری به تحقق این اقدامات و لمس آن ها در زندگی مردم کمک کنیم. حدود۳ ماه است که به‌عنوان نماینده دولت انقلابی و ولایتمدار و خادم مردم در شهرستان نهاوند فعالیت دارم دولت میراث دار پروژه‌های نیمه تمام و بلاتکلیف از سال ها و دولت های پیش بوده و برخی هم در حال تخریب بودند.

در سفر رئیس‌جمهوری برای پروژه‌های بالای ۵۰درصد پیشرفت اعتبارات خوبی گرفته شد و برخی پروژه‌ها هم فعال است که تلاش داریم به سرنوشت پروژه‌های تعطیل و راکد دچار نشود بخصوص در حوزه آموزش‌وپرورش که تا پیش از آغاز سال تحصیلی جدید به اتمام خواهند رسید.

میز خدمت را به ادارات منتقل  کردیم به همراه معاونت‌ها و مدیران دستگاهها با مردم دیدار و در همان ملاقات‌ها بسیاری مشکلات هم حل شد.

۶۱ پروژه با اعتبار۶۵۹ میلیارد تومان برای هفته دولت افتتاح و کلنگ زنی خواهد شد که برخی هم با حضور استاندار انجام خواهد شد.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.