ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 103422
 
رئیس راهور می گوید رانندگان معاینه فنی بگیرند

توقیف خودروهای دودزا
تاریخ خبر : 1398-10-08
     
 
 
     
متن خبر :

 20 دستگاه خودروی سبک و سنگین که در سطح شهر باعث تشدید آلودگی‌هوا می‌شدند، توقیف و پلاک آن‌ها گرفته و پلاک تعمیری به آنها داده شده‌است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان همدان گفت: نیروی انتظامی تا پس از تغییرات جوی و آلودگی هوا، به‌صورت رندمی خودروها و وسایل نقلیه دودزا را بررسی کردند که در چند وقت اخیر بازرسی‌ها شدت گرفته‌است.
علی فکری با بیان اینکه تعدادی از خودروهای دودزا اعمال قانون شده‌اند، افزود: به همه دارندگان خودروهای سواری توصیه می‌شود، حتماً معاینه فنی را دریافت کنند تا از سلامت خودروی خود اطمینان حاصل کنند.
رئیس پلیس راهور استان همدان درباره جرایم رانندگان دارای خودروهای دودزا نیز گفت: در مرحله نخست سعی می‌شود تا به رانندگان متخلف تذکر داده شود و درصورت تکرار، ۵۰ هزار تومان جریمه برای این رانندگان اعمال خواهدشد.
وی درباره اتوبوس‌های آلاینده سطح شهر نیز بیان کرد: براساس ابلاغ کارگروه، کلاس‌های آموزشی برای رانندگان اتوبوس گذاشته خواهدشد و خاموشی اتوبوس‌ها در زمان انتظار و دریافت معاینه فنی اتوبوس‌های بخش خصوصی در این رابطه اجرا خواهدشد.
فکری درباره خودروها و وسایل نقلیه آلاینده مجموعه نیروی انتظامی نیز گفت: به‌محض مشاهده کوچکترین مشکل آلایندگی در وسایل نقلیه نیروی انتظامی، وسیله مذکور به واحد پشتیبانی مجموعه انتقال می‌یابد و تا رفع کامل نقص، در این واحد خواهدماند.
به گزارش ایسنا، براساس گفته رئیس پلیس راهور استان در دومین کارگروه شرایط ویژه آلودگی‌هوای همدان، از روز پنجشنبه ۵ دی ماه نظارت بر معاینه فنی خودروها شدت گرفته و با وسایل نقلیه دودزای سنگین و سبک برخورد جدی خواهدشد، همچنین نظارت بر معاینه فنی خودروها از طریق «سیمفا» راهگشا است که این سامانه در همدان راه‌اندازی می‌شود. در ضمن با اتوبوس‌های حمل‌ونقل شهری که پس از حرکت به‌صورت درجا روشن می‌مانند، برخورد می‌شود

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.