ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 108981
 
مهلت ۱۵ روزه برای تعیین تکلیف پتروشیمی ابن‌سینا
تاریخ خبر : 1399-03-12
     
 
 
     
متن خبر :


 معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان با انتقاد از تعلل و تأخیر ۱۶ ساله در عملیات ساخت پتروشیمی ابن‌سینا برای آخرین بار مهلت داد ظرف ۱۵ روز آینده تکلیف این طرح را مشخص کنند.
به گزارش ايرنا، ظاهر پور مجاهد در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید اظهار کرد: هیچ عذر و بهانه‌ای برای ادامه ساخت پتروشیمی ابن سینا پذیرفتنی نیست و سرمایه‌گذاران این طرح هرچه سریعتر عملیات اجرایی را از سر بگیرند.
وی تأکید کرد: این طرح مطالبه جدی مردم استان است و بیش از این دولت نمی‌تواند پاسخگوی کم‌کاری‌های متولیان به افکار عمومی باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان گفت: زمین ارزان‌قیمت، آب و برق در بهترین نقطه همدان برای پتروشیمی ابن‌سینا آماده شده است اما سرمایه‌گذاران گویا تمایلی برای اجرای طرح ندارند و مدام بهانه‌جویی می‌کنند.
پورمجاهد با بیان اینکه ۱۰۰ هکتار از اراضی منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد و آب مورد نیاز این صنعت بزرگ با مساعدت ویژه استان تأمین شده است، افزود: مسئولان نهایت تعامل و همکاری را با سرمایه‌گذاران داشته‌اند و از هیچ کمکی دریغ نمی‌کنند.
وی خاطرنشان کرد: به‌اندازه کافی از این طرح حمایت و پشتیبانی شده و حالا نوبت متولیان است که برادری خود را ثابت کرده و کم‌کاری‌های گذشته را جبران کنند.
به‌نظر اعضای این ستاد ۱۵ روز مهلت داده شد تا هیأت مدیره پتروشیمی ابن‌سینا برای آغاز طرح تصمیم‌گیری کند وگرنه تمام امتیازهای واگذارشده سلب و صرف طرح‌های عمرانی و اقتصادی می‌شود که در صف انتظار قرار دارند.
پتروشیمی ابن‌سینا از مصوبه‌های سفر رهبر معظم انقلاب به همدان در سال ۱۳۸۳ است که سالهاست در پیشرفت ۱۰ درصدی متوقف شده است.
به گفته پورمجاهد جابه‌جایی سرمایه‌گذاران و تغییر مداوم هیأت مدیره و مدیرعامل و بی‌انگیزگی این تیم موجب شده است این طرح از زمان‌بندی تعیین‌شده عقب بماند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.