ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

کد خبر : 135735
 
آتش‌سوزی کارگاه تولیدی کفش در بازار همدان
تاریخ خبر : 1402-09-13
     
 
 
     
متن خبر :


رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری همدان از آتش‌سوزی کارگاه تولیدی کفش در بازار همدان خبر داد.

سیدصادق پورسینا در گفت‌وگو با ایسنا، توضیح داد: ساعت ۸:۵۰ صبح امروز -دوشنبه ۱۳ آذر- یک مورد آتش‌سوزی در یک کارگاه تولیدی کفش در بازار همدان(پاساژ شهرداری) به سامانه ۱۲۵ آتش نشانی اطلاع داده شد و بلافاصله سه اکیپ عملیاتی با تجهیزات کامل به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: در این آتش‌سوزی یک مغازه و زیرزمین که کارگاه تولید کفش بوده است و مقدار زیادی ابزار و مواد اولیه کفاشی در آن نگهداری می‌شد، دچار حریق شده بود و حریق به شدت در حال سرایت به مغازه‌های مجاور بود که با حضور به‌موقع و اقدامات سریع آتش‌نشانان، آتش مهار و از سرایت به مغازه‌های مجاور هم جلوگیری شد.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری همدان خاطرنشان کرد: خوشبختانه این حادثه مورد مصدومیت و تلفات جانی نداشته است و عملیات اطفاء حریق در ساعت ۱۰:۳۰ به پایان رسید.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.