ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : پنجشنبه ، 15 مرداد 1405

کد خبر : 126660
 
نتایج آزمایش آب سد تالوار هنوز مشخص نشده

اگر آب سالم نباشد قطعاً توزیع نمی‌شود
تاریخ خبر : 1401-06-28
     
 
 
     
متن خبر :


 سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان از مشخص نشدن نتایج سلامت آب سد تالوار خبر داد و گفت: اگر آب سالم نباشد، قطعاً توزیع نمی‌شود و ملاحظه‌ای در این زمینه نداریم.

علیرضا توقیری در گفت‌وگو با ایسنا، پیرامون نتایج آزمایش سلامت آب سد تالوار که قرار است برای مصرف شرب و کنترل تنش آبی به  همدان منتقل شود، اظهار کرد: نتایج آزمایش بررسی سلامت آب سد تالوار هنوز مشخص نشده است و به محض مشخص شدن، نتایج آن را اعلام می‌کنیم.

وی در رابطه با شروع آبگیری مخازن خط انتقال آب از تالوار به همدان، تصریح کرد: اصل موضوع بعد از تصفیه است و برای ما مهم این است که سلامت آب را از نظر وجود آرسنیک یا سایر آلودگی‌هایی که پس از تصفیه وجود دارد، بررسی کنیم.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان تأکید کرد: اگر آب سالم نباشد، قطعاً توزیع نمی شود بنابراین خیال مردم در این زمینه راحت باشد.

وی خاطرنشان کرد: ما در حال آزمایش آب از نظر میکروبی، باکتریایی و سختی آب هستیم و اگر فاکتوری بیشتر از اندازه استاندارد باشد جلوی توزیع آب گرفته می‌شود و ملاحظه‌ای در این زمینه نداریم.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.