ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 111142
 
پنجمین شهردار در پنجمین دوره شوراهای اسلامی کبودراهنگ
تاریخ خبر : 1399-05-29
     
 
 
     
متن خبر :

 کبودراهنگ- اکرم حمیدی- خبرنگار همدان پیام: یکی از وظایف شوراها انتخاب شهرداری است که یک انتخاب خوب می‌تواند در توسعه و پیشرفت شهر بسیار مثمر ثمر باشد. متأسفانه شورای شهر کبودراهنگ نتوانستند به این وظیفه مهم عمل کنند و با انتخاب‌های نادرست بر عقب‌ماندگی شهر و مشکلات بیشتر دامن زدند.
اختلافات زیادی که میان خود شوراها و شهرداران سابق بود موجب که آنها در آستانه انحلال قرار گیرند و از روی ناچاری بالاخره محمد رهگشا که یکی از اعضای شورای نیز بوده را به‌عنوان شهردار انتخاب کنند و این انتخاب درحالی بود که تک‌تک شوراها می‌دانستند که رهگشا نمی‌تواند از پس مدیریت شهری برآید ولی متأسفانه با بی‌توجهی به این مسائل رهگشا را برگزیدند و باز هم با یک انتخاب غلط مشکلات بیشتر و بیشتر شد تا اینکه رهگشا وقتی که دید از پس این مدیریت برنمی‌آید استعفا کرد.
عقب افتادن حقوق پرسنل و کارگران زحمتکش شهرداری، نداشتن سابقه مدیریت و رشته تحصیلی مرتبط برای مدیریت شهری، ناتوانی شهرداری در اداره امور، نبود اجرای برخی مصوبات و... از جمله دلایلی بود که موجب استعفای شهردار شد و سکان این کشتی را بر عهده بهرام جمشیدی بسپارد، هر چند که شهرداری در آستانه ورشکستی است و به نظر می‌رسد جمشیدی نیز با این شرایط نتواند کاری از پیش ببرد و 3 سال از این دوره از شوراها می‌گذرد و دود همه این اختلافات، تک‌روی‌ها، انتخاب‌های نادرست،... فقط به چشم مردم رفته و آنها از اینکه به این افراد اعتماد کردند و رأی دادند اظهار پشیمانی می‌کنند.
جمشیدی پنجمین شهردار در پنجمین دوره شورای شهر کبودراهنگ است و این دوره رو به اتمام است و هنوز شوراها در مرحله آزمون و خطای انتخاب شهرداری به سر می‌برد و قطعاً در این چند ماه باقی‌مانده معجزه‌ای رخ نخواهد داد تا جبران این فرصت‌های از دست رفته باشد و متأسفانه مسئولان ارشد استان و شهرستان نیز به این موضوع کاملاً بی‌تفاوت بوده‌اند و سکوت آنها موجب تشدید مشکلات شده است.
■ مردم کبودراهنگ می‌گویند:
رضایی: متأسفانه در این چند سال شهرداری و شورای شهر بیشتر درگیر اختلافات بین خودشان بودند و کار مهمی برای شهر و مردم انجام نداند و همین مسأله سبب شد که باز هم کبودراهنگ از توسعه و پیشرفت جا بماند.
بقائی نیز می‌گوید: شهرداری که نتواند حقوق پرسنل و کارگر خود را تأمین کند قطعاً از پس مدیریت شهری هم برنمی‌آید، رهگشا باید خیلی زودتر از این مدت که در سمت شهرداری بود استعفا می‌داد.
حسینی نیز می‌گوید: از آنجایی که شورای شهر و شهرداران منتخب در این دوره همیشه با یکدیگر اختلاف داشتند هیچ عملکرد مثبتی نداشتند و بیشتر منافع خودشان را بر مشکلات مردم ترجیح دادند و به ضرر و زیان مردم کار کردند و ما از انتخاب این افراد به‌عنوان شورا رضایتی نداریم.
محمدی شهروند دیگری است و می‌گوید: برای مدیریت شهری یک فرد باتجربه و کارکشته و تحصیلکرده این رشته نیاز است ولی متأسفانه شوراها نتوانستند متحد شوند و فردی را انتخاب کنند که واقعاً دلسوز مردم باشد و برای عمران و آبادی شهر بکوشد.
قنبری می‌گوید: اختلاف شوراها و متحد نبودن آنها موجب شد شهر چند سالی هم از توسعه و پیشرت عقب بماند و عملکرد ضعیف شورا و شهر نارضایتی همه مردم را به‌دنبال داشته است، امیدوارم مردم در دوره‌های بعدی آگاهانه به افرادی رأی دهند که بتوانند در توسعه و پیشرفت شهر قدمی بردارند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.