ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 135918
 
کبودراهنگی‌ها حضور پرشور در انتخابات خواهند داشت
تاریخ خبر : 1402-09-27
     
 
 
     
متن خبر :


 کبودراهنگ- اکرم حمیدی- خبرنگار همدان پیام: سلامت و قانون‌مداری در انتخابات، مشارکت حداکثری را رقم می‌زند.

دوره آموزشی توجیهی و تبیینی اعضای هیأت‌های اجرایی، نظارت و بازرسی انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری و دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی شهرستان‌های رزن، درگزین، و کبودراهنگ در سالن سینمای جوان کبودراهنگ برگزار شد.

فرماندار شهرستان کبودراهنگ در این جلسه اظهار داشت: چهار راهبرد اصلی انتخابات شامل مشارکت، رقابت، سلامت و امنیت که توسط مقام معظم رهبری در ابتدای امسال  مطرح شد، به عنوان یک نقشه راه مدنظر فعالان حوزه انتخابات است.

مسلم غلامی افزود: دولت  سیزدهم  با تمام توان به‌دنبال تحقق مشارکت حداکثری و برگزاری انتخابات پُرشور است و مردم همیشه در صحنه شهرستان کبودراهنگ همانند سال‌های قبل حضور حداکثری و پرشور در انتخابات را خواهند داشت و ما آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات را داریم.

وی ادامه داد تسلط عوامل و دست اندرکاران به قوانین می‌تواند در برگزاری سالم تر این رویداد مهم سیاسی تأثیربگذارد.

غلامی خاطر نشان کرد: شهرستان کبودراهنگ با ۱۴۲شعبه که ۸۷شعبه بخش مرکزی و شهر و ۲۸شعبه بخش شیرین سو و ۲۷ شعبه بخش گل تپه آمادگی برای برگزاری انتخابات پرشور با مشارکت حداکثری مردم  را دارد.

وی افزود انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری ودوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به صورت هم‌زمان در ۱۱ اسفندماه امسال برگزار می‌شود.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.