ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 21 مرداد 1405

کد خبر : 138258
 
رئیس کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق بازرگانی تأکید کرد

قیمت دلار مشکل اساسی حوزه سلامت
تاریخ خبر : 1403-03-21
نویسنده : سیده ثریا جلالی
     
 
 
     
متن خبر :


 مشکلات پیش روی واحدهای تولید دارو و تجهیزات پزشکی و دیگر فعالان اقتصادی بخش سلامت در حوزه ارز و مالیات در کمیسیون اقتصاد سلامت همدان بررسی شد.

در این جلسه رئیس کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق بازرگانی همدان با اشاره به مشکلات پیش‌رو با اختصاص ارز 4200تومانی برای واردات تعدادی از کالاهای مربوط به حوزه سلامت گفت: در حال حاضر این ارز تنها برای تعداد محدودی است.

رامین رحیمیان ادامه داد: برای واردات عمده کالاهای حوزه سلامت ارز 28هزارو 500تومانی اختصاص می‌یابد و برخی دیگر از واردکنندگان از ارز نیمایی و یا حتی آزاد استفاده می‌کنند. وی با تأکید بر اینکه اگر ارز 4200تومانی و نیمایی حذف شود، منجر به کاهش نرخ ارز در بازار آزاد خواهدشد، بیان کرد: در صورت تصمیم برای حذف کامل ارز 4200تومانی، مدتی زمان می‌برد اما کار درستی است.

به گزارش همدان‌پیام، رحیمیان در توضیح پیشنهاد خود گفت: واردات برخی کالاها از جمله گوشت قرمز دارای سوبسیت از طریق ارز هستند، قیمت جهانی این کالا حدود 3یورو است اما با اینکه ارز 28500تومانی برای واردات این کالا اختصاص می‌یابد اما هیچگاه قیمت آن در ایران صدهزارتومان نبوده است، بنابراین به‌نظر می‌رسد بخشی از اقتصاد کشور درگیر ذی‌نفعان است و در اختصاص ارز، توجه زیادی به صلاح کشور نمی‌شود.

در ادامه جلسه مشکلات مالیاتی واحدهای تولیدی در حوزه سلامت و دارو
بررسی شد.

در این جلسه پس از طرح مسائل مالیاتی، نماینده سازمان امور مالیاتی استان با توضیحاتی درباره برخی نکات قابل توجه مؤدیان مالیاتی، به ماده100 قانون مالیاتی اشاره کرد و گفت: صاحبان مشاغلی که مجموع فروش خالص کالا و ارائه خدمات آنها در سال1402 کمتر از 18میلیارد تومان بوده، می‎توانند از تسهیلات تبصره ماده100 قانون مالیات‌های مستقیم استفاده کنند.

مالمیر افزود: صاحبان مشاغلی که از تبصره ماده 100 قانون مالیات‌ها استفاده می‌کنند، از مزایای مراجعه نکردن به ادارات و قرارگرفتن در فرایند طولانی تشخیص و رسیدگی، نیاز نداشتن به نگهداری اسناد و مدارک و دفاتر، امکان تقسیط مالیات در بازه‌های زمانی بیشتر و نیاز نداشتن به تکمیل جدنخست درامد و هزینه (اظهارنامه) برخوردار می‌شوند.

وی با استناد به فصل مربوط به ماده100 قانون مالیاتهای مستقیم، گفت: مؤدیان موضوع این فصل این قانون مکلفند اظهارنامه مالیاتی مربوط به فعالیت‌های شغلی خود را در یک‌سال مالیاتی برای هر واحد شغلی یا برای هر محل جداگانه طبق نمونه‌ای که وسیله سازمان امور مالیاتی کشور تهیه و تنظیم کرده و به اداره امور مالیاتی محل شغل خود تسلیم و مالیات متعلق را به نرخ مذکور در ماده131 این قانون پرداخت کنند.

مالمیر افزود: مهلت تسلیم اظهارنامه مالیاتی صاحبان مشاغل و پرداخت مالیات متعلق در اجرای ماده۱۰۰ قانون مالیات‎های مستقیم و تبصره آن تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۵/۱۵ تعیین شده است.

ادامه جلسه به بحث و بررسی اعضای کمیسیون اقتصاد سلامت درباره موارد و موانع پیش روی واحدهای فعال در حوزه سلامت استان اختصاص یافت.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.