ttttt1405-05-251405-06-04bool(false) 1405-05-251405-06-04bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 4 شهريور 1405

کد خبر : 147356
 
پیش بینی رونق صنعت فیلم سازی استان!
تاریخ خبر : 1405-03-26
     
   
     
متن خبر :

در فضای سیاسی ایران با آنکه تبلیغ بر اخلاقی بودن فضا و رعایت اخلاق است اما در عمل در مواقع بسیاری خبری از اخلاق نیست و آنچه رخ می‌دهد نگاه ابزاری به اخلاق و استفاده ابزاری از تمام وسائل در راستای تحقق اهداف است.
اهدافی که معمولا بر حذف و برکناری رقیب و سیاسی کاری استوار است و در موارد مشابه رفتارها متفاوت است.
در کنار این اصرار بر سیاسی کاری دلیلی شده تا سیاست زدگی و فاصله گرفتن از جناحین در کشور رواج یابد و فضای سیاسی عاری از مشارکت عموم مردم به میدانی برای بازی تعداد معدودی از بازیگران تبدیل شود.
روشن است تداوم این فضا نمی تواند به نفع دموکراسی و مردم‌سالاری دینی باشد و رضایتمندی را ارتقا دهد.
در چنین فضایی که انتصابات و رفت و آمد مدیران تنها گروهی اندک از درگیران و صاحبان منافع را خوشحال می‌کند و برای عموم مردم خرسندی به همراه ندارد، افزایش روش‌های نادرست برای انتصابات، بیشتر افرادی که ممکن است از انتصابی یا برکناری مدیری خوشحال باشند در آینده به جمع دلزدگان از این روند و سیاست‌زدگان وارد خواهد کرد.
در چنین شرایطی رواج صوت‌بازی در استان و استفاده ابزاری از صوت در راستای تغییرات مدیریتی شرایط استان را به سمت رقابت‌های نادرست سیاسی و ... برده است.
صوت بازی پیش از این نیز در استان رواج داشته است آنجاییکه صوتی از معاون استانداری در دولت یازدهم خبر ساز شد تا اینکه وی مستنداتی ارائه داد که سخنانی که گفته، مستند است و قصد توهین نداشته است.
اما اکنون صوت‌بازی دامن دانشگاه علوم پزشکی سینا را گرفته و پس از انتشار صوت معاون توسعه که هنوز به برکناری وی منجر نشده، انتشار صوتی از رئیس دانشگاه در جلسه ای که مربوط به پیش از ریاست وی در دانشگاه بوده گویی منجر به واکنش نمایندگان شده و آنها خواستار تغییر رئیس دانشگاه  شده و وزیر هم پذیرفته است.
فارغ از عملکرد دو فردی که صوت آنها منتشر شده به نظر نمی‌رسد تعمیم  و عمومی سازی یک موضوع مطرح شده در نشستی محدود چندان جنبه اخلاقی داشته باشد و با توجه به علاقه گروه منتشر کننده صوت به دخالت در تغییرات، این اقدام استفاده ابزاری از صوت است زیرا دربردارنده تمام دیدگاه‌ها و نگاه های فردی که صوت از وی منتشر شده نیست و قضاوت بر اساس آن صحیح ارزیابی نمی شود.
به همین دلیل بهتر است بساط صوت بازی در استان جمع شود و ارزیابی ها به سمت ارزیابی شاخص‌های عملکرد و عملکرد مدیران بر اساس برنامه های توسعه استان و کشور ارزیابی شود وگرنه این صوت بازی پایانی نخواهد داشت و پیشرفت آن منجر به شکل گیری صنعت فیلم سازی در استان البته با نگاه ابزاری برای دخالت در تغییرات خواهد شد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.