ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : جمعه ، 27 شهريور 1405

کد خبر : 134955
 
اهدای ۱۲۰ میلیون ریال کتاب توسط کبودراهنگی‌ها به کتابخانه‌ها
تاریخ خبر : 1402-08-01
     
 
 
     
متن خبر :


 کبودراهنگ -اکرم حمیدی- خبرنگار همدان پیام: از ابتدای امسال تاکنون مردم شهرستان کبودراهنگ  کتاب هایی به ارزش  ۱۲۰ میلیون ریال به  کتابخانه‌های عمومی این شهرستان اهدا کرده‌اند.

فرماندار شهرستان کبودراهنگ در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان کبودراهنگ، اظهار کرد: در سال‌های اخیر میزان سرانه مطالعه در جامعه کاهش پیدا کرده است که شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی و تنوع آن را از مهمترین دلایل این امر می‌توان برشمرد.

مسلم غلامی با تأکید بر ضرورت ایجاد زمینه‌های جذابیت هر چه بیشتر در حوزه کتاب و کتابخوانی با توجه به اقتضاء سن کودکان و نوجوانان و تنوع کتاب در این حوزه تصریح کرد: در بخش کتاب کودک و نوجوان به علت محدودیت‌های منابع خلأ وجود دارد و نیاز به تقویت کتابخانه‌ها در این بخش بیشتر احساس می‌شود.

وی همچنین  اجرای طرح «یک روز در کتابخانه» برای دانش‌آموزان ابتدایی این شهرستان را پیشنهاد داد و یادآور شد: برنامه‌ریزی برای حضور دانش‌آموزان مدارس ابتدایی در کتابخانه‌های سطح شهر و روستاهایی که کتابخانه دارند، با عنوان اجرای طرح «یک روز در کتابخانه» به عنوان پیشنهاد بنده به نظرم طرحی است که قابلیت اجرایی و خروجی مطلوبی خواهد داشت.

رییس اداره کتابخانه‌های عمومی کبودراهنگ هم در این جلسه گفت: شهرستان کبودراهنگ دارای ۱۴ باب کتابخانه عمومی بوده که از این تعداد، شش باب کتابخانه شهری و هشت باب روستایی است.

جعفر اسکندری از اضافه شدن ۲۱۷۰ نسخه کتاب به ظرفیت نسخه‌های کتاب کتابخانه‌های عمومی این شهرستان خبر داد و مطرح کرد: تا پایان سال گذشته کتابخانه‌های عمومی این شهرستان دارای  ۱۳۹ هزار نسخه کتاب بود که طی شش ماه نخست سال‌جاری بیش از ۱۴۱  هزار جلد کتاب به کتابخانه‌های عمومی این شهرستان اضافه شده است.

وی با اشاره به تجهیز شدن کتابخانه‌های عمومی این شهرستان به وای‌فای رایگان اظهار کرد: در شش ماهه نخست امسال  ۸۳۸ نفر عضو جدید کتابخانه‌های عمومی شهرستان شده‌اند و در حال حاضر کبودراهنگ در رابطه با تعداد عضویت کتابخانه‌های عمومی در سطح استان همدان رتبه چهارم را دارد.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.