ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 2 شهريور 1405

کد خبر : 140710
 
دادستان همدان:

حجم کلاهبرداری بانکی به 4هزار میلیارد ریال رسید
تاریخ خبر : 1403-09-06
     
 
 
     
متن خبر :


ماه گذشته خبر مبنی بر دستگیری 13نفر از متهمان اقتصادی با کلاهبرداری 3هزار میلیارد ریالی در پرونده بانک قرض‌الحسنه رسالت منتشر شد، پس از گذشت 50روز از انتشار این خبر،دادستانی همدان اعلام کرد با پیگیری‌های انجام گرفته حجم شاکیان استان تاکنون به چهار هزار میلیارد ریال رسیده است و در جمع‌بندی نهایی مسئولیت کیفری بانک خاطی نیز بررسی می‌شود.

دادستان عمومی و انقلاب همدان در این رابطه گفت: پرونده اخلال نظام بانکی موسوم به وام‌های بانک قرض‌الحسنه رسالت با قوت در حال پیگیری و حجم پرونده شاکیان استان به 4هزار میلیارد ریال رسیده است.

عباس نجفی بیان کرد: به واسطه بستری که بانک رسالت برای خرید و فروش تسهیلات قرض‌الحسنه فراهم کرده بود، افراد با سپرده گذاری در این بانک، اقدام به انتقال امتیاز می‌کردند.

وی اظهار کرد: متأسفانه این بستر زمینه ساز سوء استفاده برخی از افراد شده که اقدام به خرید و فروش امتیاز تسهیلات کردند که در ادامه به تعهدات بین واسطه‌ها و خریداران عمل نشد.

نجفی با اشاره به اینکه در این پرونده 4هزار میلیارد ریال از وجوه مردم کلاهبرداری شد، تصریح کرد: بررسی‌ها و پیگیری‌های زیادی در این رابطه صورت گرفت و دستگاه قضایی از ابتدا، ورود قاطعانه‌ای به موضوع داشت و به طور جد در شعبه ویژه بازپرسی در حال بررسی آن هستیم.

وی ادامه داد: 3تیم با حضور ضابطان، مشارکت پلیس امنیت اقتصادی، پلیس فتا و معاونت اقتصادی دادگستری بر روی پرونده کار می‌کنند.

دادستان عمومی و انقلاب همدان خاطرنشان کرد: شناسایی و ردیابی اموال برده شده توسط متخلفان در اولویت قرار دارد تا اموال برده شده،پس داده شود.

وی با اشاره به انجام تحقیقات اولیه بر روی این پرونده، افزود: در بررسی‌های اولیه مشخص شد بانک قرض‌الحسنه رسالت توجه لازم به ضوابط بانکی در خصوص خرید و فروش امتیاز تسهیلات را به معنای واقعی نداشته است.

نجفی تأکید کرد: مسئولان بانکی نیز احضار شده اند و در جمع بندی نهایی مسئولیت کیفری بانک خاطی نیز بررسی می‌شود.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.