ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : يكشنبه ، 29 شهريور 1405

کد خبر : 121538
 
رسولی شهردار جوکار شد
تاریخ خبر : 1400-10-13
     
 
 
     
متن خبر :
 ملایر _ خبرنگار همدان پیام: علی رسولی‌جوکار سکانداری شهرداری جوکار را به دست گرفت. 
با رأی اکثریت اعضای شورای اسلامی شهر جوکار، علی رسولی‌جوکار به عنوان شهردار انتخاب و سپس در حکمی از سوی استانداری همدان عنوان شهردار جوکار معرفی شد.
روز شنبه با حضور «مجید درویشی»، مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری همدان، « مجید فرجی»، شهردار ملایر و جمعی از مسئولان شهرستان ملایر از زحمات «سعید شاملو»، سرپرست شهرداری قدردانی و علی رسولی‌جوکار به عنوان شهردار جوکار معرفی شد.
وی متولد ۱۳۶۴ و دارای مدرک کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک است، کارمند دانشگاه ملایر و 2سال مسئول حوزه روستاها و بخش‌های دفتر نمایندگی هادی بیگی‌نژاد را در کارنامه اجرایی خود دارد.
شهردار جوکار با بیان اینکه شهر جوکار از لحاظ درآمدی وضعیت مناسبی ندارد مهمترین برنامه خود در تصدی شهرداری جوکار را ایجاد درآمد پایدار شهری عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه جوکار در مسیر تردد همدان به جنوب کشور است و از لحاظ مبل و منبت شناخته شده است باید از این ظرفیت در زمینه جذب گردشگر بهره برد.
رسولی‌جوکار با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های مغفول جوکار افزود: تفکیک اراضی و جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی و خیرین از مهمترین فاکتورهای درآمدزایی پایدار جوکار است که در دستور کار قرار دارد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: درصددم با ارتباط خوب و سازنده با شورای شهر و در سایه اتحاد و همدلی تصمیمات مؤثر و مطلوبی برای شهر بگیریم و با استفاده از ظرفیت مسئولان شهر و فرماندار و نمایندگان جذب اعتبارات دولتی جوکار را بالا ببریم.
 
 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.