ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 119979
 
شنیده4146
تاریخ خبر : 1400-07-18
     
   
     
متن خبر :

۱- وزارت کشور برای استانداری همدان از گزینه‌های مدنظر خود استفاده خواهد کرد. گویا هیچ یک از گزینه‌های مطرح شده برای استانداری همدان تاکنون نتوانسته‌اند اجماع لازم برای معرفی به عنوان استاندار را کسب کنند. گفتنی است به احتمال زیاد استاندار همدان امروز از هأت دولت رأی اعتماد خواهدگرفت.

۲- تناقض‌گویی درباره کرونا ادامه دارد. گویا برخی به دنبال اعلام پایان کرونا هستند و در مقابل برخی از آغاز پیک ششم کرونا در کشور از ابتدای آبان ماه سخن می‌گویند. گفتنی است در صورت بروز پیک ششم حذف دورکاری کارمندان چندان دوام نخواهد داشت.

۳- بانک‌ها برای ارائه تسهیلات به مردم سلیقه‌ای عمل می‌کنند. گویا نبود وحدت رویه در ارائه تسهیلات برای مردم مشکلاتی ایجاد کرده است.
گفتنی است یکی از بانک‌ها وامی ۵۰ میلیون تومانی با 3 ضامن برای خرید کالاهای تولید داخل پرداخت می‌کند که داشتن 3 ضامن برای 50 میلیون تومان، انتقادات زیادی به همراه داشته است.

۴- بازار خرید و فروش خودروهای خارجی راکد شده است. گویا  تا زمان تعیین‌تکلیف مصوبه مجلس، هیچ خودرویی در بازار خرید و فروش نمی‌شود.
گفتنی است پیش‌بینی می‌شود درصورت رفع ایرادات گرفته شده از سوی شورای نگهبان و واردات خودرو، قیمت انواع خودروها تعدیل می‌شود و بازار رونق می‌گیرد.

۵- تمایل مردم به خرید لیر ترکیه از صرافی‌ها افزایش یافته است. گویا این افزایش تمایل با ارزیابی دقیقی همراه نیست. گفتنی است  مهاجرت، سرمایه‌گذاری  و مسافرت از دلایل افزایش خرید ارز ترکیه در کشور عنوان شده است.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.